Primii kilometri de asfalt pe drumul care traversează Țara Loviștei!

sâmbătă, 13 noiembrie 2021

“Sunt foarte bucuros că, la numai două luni de când am preluat DN 7 D, turnăm primii 3 km de asfalt pe acest drum de pământ.

Facem astfel primii pași concreți pentru intrarea în normalitate, aș spune eu, fiindcă este nedrept pentru oamenii locului și pentru cei care tranzitează această superbă zonă ca, în secolul 21, să folosească un drum aflat mult sub standardele vremii.

De altfel, DJ 703 H (fost DN 7D) este un drum des utilizat, fiindcă el face legătura cu județul Argeș, traversând, în județul Vâlcea, comunele Perișani, Titești, Boișoara și Câineni.

Primele lucrări le facem în comuna Perișani, satul Spinu, fiindcă acolo drumul se afla într-o stare avansată de degradare.

Dar nu ne vom opri aici, fiindcă ne dorim să modernizăm acest drum pe întreaga lungime de 31,3 km. Deoarece costurile pentru realizarea lucrărilor se ridică la aproximativ 1.200 miliarde lei vechi, bani pe care Consiliul Județean nu îi poate aloca, am depus, în cadrul Programului Național de Investiții <Anghel Saligny>, un proiect în vederea obținerii finanțării” – a spus președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe