PENIBILI! SAR ÎN AJUTORUL LUI FLORIN CÎȚU ”FRATELE MAI MIC”, UN PROFESOR FĂRĂ NUME si un ziarist condamnat la munca in folosul comunitatii

marți, 16 noiembrie 2021

O publicatie locala, unde in trecut premierul interimar Florin Cîțu a semnat articole pe teme economice, publică un lung articol în care se precizează că informația potrivit căreia premierul  ar fi picat treapta a II-a de liceu este falsă.

În sprijinul acestei afirmații vine fratele mai mic al premierului (?) și un profesor în vârstă al cărui nume este trecut sub tăcere.

Cine este și cu ce se ocupă acest ”frate mai mic” nu aflăm. Faptul că profesorul anonim rămâne anonim e cel puțin ciudat.

Admit însă că așa stau lucrurile, anume că elevul Cîțu s-a transferat de la prestigiosul ”Vasile Roaită” la anonimul ”Energetic” nu fiindcă a picat treapta, ci fiindcă a fost în conflict cu un profesor.

Conflict un un profesor ? Mă rog...

Problema este însă alta. Când ziaristul Tiberiu Pîrnău de la ”Ziarul de Vâlcea” a publicat un articol prin care a solicitat informații oficiale de la Colegiul Energetic Rm. Vâlcea a fost trimis la plimbare, spunându-i-se că dosarul elevului Cîțu e secret.

Ziaristul a dat în judecată conducerea colegiului.

Materialul de acum, scris de un cunoscut ziarist condamnat la muncă în folosul comunității, pare menit să îl spele pe Florin Cîțu.

E nevoie de probe, nu de vorbe.

Gheorghe Smeoreanu (criterii.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “PENIBILI! SAR ÎN AJUTORUL LUI FLORIN CÎȚU ”FRATELE MAI MIC”, UN PROFESOR FĂRĂ NUME si un ziarist condamnat la munca in folosul comunitatii”

  1. Nu cred ca exista pe acest pamint un prost mai mediatizat decit florin ciulin cutu cutu citu consumatorul de cele substante si locatar de bulau in America. Asa ca , sugestia este sa nu mai fie atit de mediatizat pampalaul sis a ne rugam sa nu mai faca pui in afara acelei domnisoare care exista si nu este mindra de creatura gigiita , bilbiita si incoerenta.
    Nu-i mai faceti rau prin reclama ci mai bine contactati o clinica veterinara sa-l consulte ca sa nu moara fara vina.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe