Păstrează-ți senzualitatea și în anotimpul geros - Integrează încălțămintea de toamnă-iarnă în ținute care îți pun în valoarea feminitatea

marți, 23 noiembrie 2021

În anotimpurile reci, crearea outfit-urilor devine o sarcină care îți dă bătăi de cap, mai ales când dorești să fii delicată, dar și în ton cu vremea de afară. Pe lângă multiplele straturi de haine care mențin căldura corpului, ai nevoie de ghete adaptate stilului vestimentar și temperaturilor scăzute din exterior. 

Ghetele de damă sunt primele piese spre care se îndreaptă femeile atunci când compun ținuta de toamnă-iarnă. Sunt încălțări versatile, adaptabile stilului office și care asigură confortul termic, dar și un look rafinat în același timp.

Ghete călduroase sau elegante? - Ține frigul la distanță fără să renunți la stilul vestimentar personal

Cele mai frecvente criterii la care sunt atente femeile atunci când aleg o pereche de ghete vizează lejeritate la purtare, eleganța și protecția de umezeală, frig și zăpadă. Însă, dacă dorești să îmbini armonios aceste detalii într-un outfit reușit, atunci se impun câteva reguli de dress code. Descoperă aici sfaturi utile pentru îngrijirea corespunzătoare a pieselor de încălțăminte din piele.

  • Ghete de damă fără toc 

În mod evident, acesta este modelul cel mai îndrăgit mulțumită comodității pe care o asigură în timpul mersului. Este permisă integrarea acestora alături de pantaloni clasici, jeans, rochii și fuste, sau în combinație cu cămașă, sacou și pardesiu.

  • Ghete de damă cu toc 

Modelul de ghete cu toc conferă un aer senzual chiar și ținutelor de iarnă. Acestea subțiază piciorul și sunt deosebit de practice datorită designului multifuncțional care asigură eleganță mersului și ferește piciorul de frig. Se adaptează cu succes la pantaloni office sau jeans, alături de o cămașă, o bluză tricotată sau un sacou. Aceste modele îți pun în evidență silueta cu rochii sau fuste, indiferent de croială. 

  • Ghete de damă cu fermoar 

Sunt o opțiune căutată datorită sistemului de închidere simplu care nu ridică probleme. Poți adăuga o notă de originalitate outfit-ului tău achiziționând o pereche de ghete cu fermoar decorativ pe care să o porți alături de o geacă cu inserții metalice, un sacou cu cămașă, sau ciorapi cu pantaloni scurți din piele sau imitație pentru o apariție rock.

  • Ghete de damă cu barete 

Dacă tot vorbim despre originalitate, nu puteam neglija popularele ghete cu barete. Detaliile fac diferența și tot ele scot outfit-ul din monotonie. Baretele care înconjoară glezna, barete cu inserții metalice, baretă unică sau mai multe barete subțiri, baretă peste fermoar sau șireturi etc. Indiferent ce alegi, definește-ți stilul îmbrăcând o fustă, rochie sau o pereche de pantaloni office, cu un palton diafan, din blană sintetică în culori deschise. 

  • Ghete de damă colorate 

 

Când ne pregătim ținutele de toamnă-iarnă suntem tentate să ne orientăm către o paletă cromatică limitată la nuanțe precum bej, crem, maro, alb sau negru. Sunt culori ușor de asortat la orice, dar chiar dacă nu ești adepta hainelor prea colorate, atunci echilibrează ținuta sobră printr-o pată de culoare veselă. Caută să depășești ținutele clasice și culorile tomnatice. Îndrăznește să porți ghete gri, roz, în nuanțe de roșu, bleumarin sau chiar aurii. Magazinul online de încălțăminte Modlet îți pune la dispoziție o varietate de modele pentru toate stilurile, din materiale rezistente la temperaturi joase, intemperii, zăpadă, utilizare repetată sau deformări.

Păstrează un tonus optimist prin alegerea culorilor potrivite care să îți influențeze starea generală de bine. Nu aplica această regulă doar în ceea ce privește hainele. Chiar dacă afară vremea nu e prietenoasă, tu întâmpină zilele înnorate cu o pereche simpatică de ghete în culori deschise pe care să le potrivești la o fustă plisată și un cardigan călduros. 

 

Sursa foto: Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe