|marți, noiembrie 29, 2022
  • Follow Us!

FSM-România comercializează produse profesionale pentru manichiuri moderne! 

FSM-România comercializează produse profesionale

 

 

FSM Romania nu este numai un foarte important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri moderne. Este chiar un foarte important producător din industria înfrumusețării, cunoscut deja în foarte multe țări din lume. Dacă administrați un salon de înfrumusețare sau dacă intenționați să deschideți unul nou, atunci aceste produse vă pot fi de folos. Oricum, dacă nu le cunoașteți și nu le-ați mai folosit până acum, le puteți testa.

Mai mult ca sigur că veți aprecia ușurința cu care se lucrează cu acestea și calitatea lor excelentă. Dacă le veți considera utile și oportune pentru afacerea dumneavoastră, atunci aveți acum ocazia să le comandați direct din România.

Site-ul companiei FSM-Romania.ro este funcțional și poate prelua comenzi, indiferent de cantitatea de care aveți nevoie.

Este vorba despre o gamă de produse extraordinar de diversificată. Practic, într-un singur loc veți găsi orice tip de produs necesar pentru realizarea unei manichiuri de tip gel UV sau a unei manichiuri de tip semipermanentă. Produsele au prețuri foarte bune și există și foarte multe campanii de reduceri, avantajoase.

 

Oje profesionale pentru manichiuri complexe

Ojă semipermanentă FSM 043

În oferta acestui magazin online foarte interesant  de produse pentru manichiuri și pedichiuri, sunt incluse 168 de tipuri de oja semipermanenta.  Putem spune că este unul din cele mai complete magazine de acest gen de la noi din țară. De aici puteți comanda online oje fosforescente, oje Disco, Forest, Neon, Smuzi, oje Cat Eye și oje de orice culoare sau nuanță. Varietatea de culori este foarte mare și calitatea foarte bună.

Ojele de tip FSM se aplică pe unghii în mod similar cu celelalte mărci de oje de același gen. Pentru început se pregătește în mod complet unghia, apoi se va aplica un strat de soluție Primer. După ce acesta s-a uscat foarte bine, se va aplica și stratul de soluție Base Coat. După acest strat, se vor aplica cele două straturi de ojă semipermanentă, care fiecare trebuie foarte bine uscate cu ajutorul lămpii UV sau LED.

La final, va fi nevoie de strat de soluție de tip Top Coat. Este importantă pentru luciul final și pentru protecția întregii manichiuri recent realizată.

Aceasta ojă este recomandată și pentru evenimentele speciale de seară, dar și pentru cele de zi. Prețul produsului în momentul de față este de 17,90 de lei.

Fiind un produs profesional, se va îndepărta cu ușurință cu ajutorul soluțiilor speciale de tip Remover sau cu ajutorul unei freze electrice. Acestea sunt din ce în ce mai folosite în saloanele profesionale de manichiuri moderne, în prezent.

Oferta magazinului este foarte interesantă, produsele sunt de actualitate și vă poate pune la dispoziție produse de actualitate care vor fi foarte apreciate de clienții dumneavoastră.

 

 

 

 

Leave a Response