Cum sa ii aduci zambetul pe buze partenerului tau: idei de cadouri si surprize pentru a pastra fericirea in cuplu

vineri, 19 noiembrie 2021

 

 Momentele frumoase si surprizele sunt unele dintre cele mai bune moduri prin care ii poti aduce un zambet pe buze partenerului tau si prin care poti contribui activ la fericirea acestuia. Desigur, cadourile si surprizele nu reprezinta temelia si baza unui cuplu, insa acestea pot ajuta la crearea unei atmosfere frumoase si la construirea unei relatii mai puternice. Nu este vorba despre cadouri costisitoare sau despre surprize care costa o avere, ci despre mici gesturi si lucruri care ii arata celui de langa tine cat de mult tii la el.

Iata cateva idei de cadouri si surprize pentru a-i aduce zambetul pe buze sotului, iubitului sau logodnicului tau:

Un cadou fara motiv

 Sa oferi un cadou este un gest deseori asociat cu un motiv bine stabilit: o zi de nastere, Craciunul, Pastele, aniversarea unui moment important sau o zi onomastica. Desigur, cadourile oferite cu o ocazie sunt un gest frumos si un mod placut de a celebra o zi deosebita. Totusi, poti sa ii arati iubitului sau sotului tau ca te gandesti la el si ca vrei sa ii faci o bucurie si fara o ocazie anume. Ofera-i in dar o mica atentie, fara niciun motiv, doar pentru a-i arata cat de mult il iubesti. Nu trebuie sa fie ceva foarte scump sau extravagant, poate fi chiar un dar clasic, precum un portofel sau o curea. Daca nu stii ce sa alegi, gasesti cadouri pentru barbati pe Adona.ro la preturi super prietenoase. Sa alcatuiesti o mica lista te poate ajuta sa alegi mai usor darurile potrivite atat pentru a le oferi fara o ocazie, cat si pentru evenimentele importante. Creeaza-ti o mica lista cu 3 idei de cadouri pentru barbati si astfel vei avea din timp idei despre ce doresti sa cumperi.

O grija in minus

 Un lucru minunat la relatiile de cuplu este ca poti cere ajutorul atunci cand responsabilitatile, grijile si stresul devin apasatoare. Daca vrei sa iti surprinzi iubitul sau sotul si sa ii faci o bucurie, nu astepta pana cand acesta iti cere ajutorul, ci ofera-l tu din proprie initiativa. Poate parea neimportant, insa sa ii preiei una din griji inseamna mai putin stres pentru el. Daca stii ca il streseaza un proiect, grija unor cumparaturi sau poate ale unor reparatii, implica-te activ acolo unde se poate si ofera-i o grija in minus.

O experienta pe care sa o savurati impreuna

 O surpriza foarte placuta poate fi o experienta in dar pe care sa o impartasiti impreuna. Poti cumpara bilete la teatru, la un concert, la o expozitie sau la un film. Alege o experienta care sa fie atat pe placul tau, cat si pe placul lui, pentru a putea impartasi pareri si opinii dupa aceea. Astfel de momente sunt nu numai o surpriza plauta, ci si o ocazie de a va suda relatia avand activitati comune.

 Surprizele si spontaneitatea in cuplu te pot ajuta sa ii aduci partenerului tau momente de fericire, dar si sa va intariti relatia. Inspira-te din ideile de mai sus pentru a-i face sotului sau iubitului o surpriza placuta si sa ii arati cat de important este pentru tine.

Sursa foto: Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe