Cine e tânărul care a murit în explozia de la Uzina Băbeni în 2019. Părinţii aduceau acuze dure fabricii: “Tragedia s-ar putea repeta în orice secundă”

joi, 18 noiembrie 2021

Cine e tânărul care a murit în explozia de la Uzina Băbeni în 2019 și ce acuze dure au lansat părinții acestuia. Oamenii spun că tragedia de atunci se putea repeta oricând
Cine e tânărul care a murit în explozia de la Uzina Băbeni în 2019 și de ce s-au judecat părinții acestuia cu reprezentanții companiei. Sursa foto - colaj Fanatik

Doi părinți din Vâlcea s-au zbătut până în pânzele albe ca să-i facă dreptate fiului lor. Tânărul a murit în 2019, într-un accident de muncă petrecut la Uzina Băbeni. Adrian Manea avea 22 de ani în momentul tragediei și se afla la doar două ore distanță de încheierea programului.

Și-a pierdut viața din cauza unui bomblet, o bombă de mici dimensiuni care i-ar fi explodat în mână. Tânărul era încadrat pe postul de confecționer produse pirotehnice și avea ca sarcină delaborarea unor bombe folosite chiar și în timpul războiului din Vietnam.

Cine e tânărul care a murit în explozia de la Uzina de armament din Băbeni, în 2019

Culmea, utilizarea acestor bombe a fost interzisă de ONU. Familia tânărului a luptat luni de zile să demonstreze că accidentul a fost o urmare a condițiilor grele de muncă din uzină.Oamenii spun că angajații nu aveau echipamente de protecție și erau trimiși să detoneze bombe cu mijloace rudimentare. Mai mult decât atât, disperați, aceștia au tras și un semnal de alarmă și au transmis că tragedia prin care au trecut ei s-ar putea repeta oricând.

„Un proiectil pe care îl puneau 2-3 inși pe o menghină, îl strângeau și cu mâna și cu țeava îl desfăceau la fund pe unde ieșeau acești bombleți. Îi scoteau pe un cărucior cu cauciuc în fața căruia stăteau două femei și una îl ținea să nu plece căruciorul.

Sursa: https://www.fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe