Ce modele de coliere sa alegi pentru fiica ta

marți, 23 noiembrie 2021

Pentru ca fiica este o persoana foarte pretioasa a vietii tale pentru care vei fi mereu recunoscatoare, cu siguranta vrei sa te asiguri ca stie cat de mult inseamna pentru tine.

Spune-i acum cat de mult o iubesti cu ajutorul unui cadou pretios! Alege din colectia de coliere argint de la Ioana Preda si nu vei da gres.

Cand selectezi coliere pentru fiica ta, alege argintul. Argintul este un material versatil, durabil si placut pe piele si foarte finut.

Un colier argint simbolistic ii va transmite dragostea ta in fiecare zi, ceea ce face cadoul tau special sa fie cu atat mai semnificativ!

Care sunt cele mai potrivite coliere pentru o adolescenta?

  • Coliere cu pandativ in forma de inima

Un colier din argint cu pandativ in forma de inima este intotdeauna in voga. Fiica ta va fi incantata si mandra sa poarte un cadou de acest fel de la tine, mai ales cand este unul dintre modelele unice pentru fiice de la parintii lor. Pentru a trimite un mesaj inconfundabil de dragoste fiicei tale, ce poate fi mai perfect decat un colier din argint in forma de inima, atat de pretios ca ea? Si pentru a spori valoarea cadoului tau pentru fiica ta, multe dintre colierele in forma de inima sunt imbogatite cu zirconia multicolor, gata sa-ti uimeasca fiica de fiecare data cand se va uita in oglinda.

  • Coliere cu forme astrale

Un colier cu forme stelare si luna va oferi un pic de mister tinutei si va fi pe placul unei adoloescente libertine. Luna simbolizeaza visul, speranta si feminitatea. Stelele reprezinta lumina, ordinea cosmica si energia pozitiva. Lasa-te inspirate de frumusetea cerului nocturn si alege-I fiicei tale un cadou special.

  • Coliere cu verigi si cu lanturi finisate

Spre exemplu, colierul din argint Hunter iese din anonimat cu verigile finute care dau impresia de continuitate, acesta oferind un strop de eleganta tinutelor simple. Daca vrei sa iti uimesti fiica, alege din modele Ioana Preda si las-o sa se deosebeasca de ceilalti prin unicitate si rafinament.

Indiferent de bijuteriile alese, cel mai important aspect al unui cadou este sa fie oferit din suflet, mai cu seama ca purtatoarea este o persoana atat de draga precum fiica ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe