Campania DINOZAURIA a rețelei de retail Magazine DIANA - locul 1 pentru creativitate în retail

vineri, 19 noiembrie 2021

 

Rețeaua de retail Magazine DIANA  a obținut premiul 1 la secțiunea “Creativitate în Retail” în cadrul ediției cu numărul 16 a Premiilor PIAȚA ale industriei bunurilor de larg consum - competiție în care cele mai bune echipe din industrie sunt desemnate prin voturile partenerilor de afaceri,  producători și distribuitori.

Proiectul câștigător – campania DINOZAURIA, Universul Lumii Dispărute, a fost gândit ca un joc de tip puzzle cu o listă de colecție, cu 30 de cartonașe diferite cu dinozauri care completează un timeline cu 3 perioade preistorice interesante. Cu ajutorul cartonașelor se poate juca apoi clasicul joc Piatră-Hârtie-Foarfecă. Cu o grafică, mesaje și premii atractive, campania a fost promovată printr-o campanie integrată, în publicații locale, regionale, naționale, platforme online și prin activări în magazine, performând foarte bine.

“Suntem onorați si emotionați. Este încă un cadou pentru cei 30 de ani pe care i-am împlinit anul acesta. Este o clipă de bucurie care merită tot efortul, toate sacrificiile și toate riscurile pe care ni le asumăm în această piață din ce în ce mai concurențială. Suntem mândri de acest premiu, obținut în prezența unui număr mare de mărci prestigioase din România. Mulțumim partenerilor, întregii echipe DIANA, care pune suflet și pasiune în fiecare proiect al nostru și clienților care ne acordă încrederea lor în fiecare zi, cu fiecare vizită în Magazinele DIANA.”

Adina CRĂCIUNESCU, Director Marketing Grup DIANA

dinozauria2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe