|miercuri, noiembrie 30, 2022
  • Follow Us!

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ IN PAUSESTI MAGLASI SI BAILE OLANESTI 

atentie_opriri_apa

 

 

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a avariei la hidrantul Dn 100 mm aferent rețelei de distribuție apă potabilă PEHD Dn 315 mm, existent în comuna Păușești Măglași – satul Valea Cheii, în data de 04.11.2021, între orele 0800 – 1500, se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în comuna Păușești Măglași – satele Vlăduceni, Pietrari, Păușești Măglași, Coasta, Ulmețel și Valea Cheii și în orașul Băile Olănești – strada Silvicultorilor de la limita cu Păușești Măglași până la strada Cumpăna, strada Coasta și strada Podului.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în cazul în care există posibilitatea modificării acestora. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

 

Leave a Response