ADI DE LA VÂLCEA, REVOLTAT DUPĂ MOARTEA LUI PETRICĂ MÎȚU STOIAN: “AM FOST PLĂTIȚI DE GUVERN CA SĂ MURIM?”

luni, 8 noiembrie 2021

Adi de la Vâlcea a răbufnit pe rețelele sociale și i-a atacat dur pe cei care, de-a lungul timpului, i-au acuzat pe artiști că ar fi primit bani de la autorități pentru a spune că ar fi infectați cu coronavirus.

Adi de la Vâlcea s-a declarat foarte afectat de decesul lui Petrică Mîțu Stoian, precizând că, de la începutul pandemiei, mulți artiști au contractat virusul asiatic, dar au preferat să nu iasă în public, tocmai pentru că anumite persoane au acuzat cântăreții din România că ar fi primit bani pentru a spune că sunt infectați cu COVID - informeaza cancan.ro

Dumnezeu cu tine, Petrică Mîţu Stoian. S-a mai dus un artist. Gândiţi-vă puţin, noi artiştii când ne-am îmbolnăvit de această boală, Covid, a trebuit să ţinem secret, că alţii care au postat pentru că voiau să se hrănească, să se aline cu mesajele dumneavoastră de susţinere, ne-aţi acuzat că suntem plătiţi de Guvern să ne prefacem. Când ne-am vaccinat, la fel am fost acuzaţi că suntem plătiţi de Guvern ca să ne vaccinăm sau că de fapt nu facem niciun vaccin, doar ne prefacem.

Ce mă doare cel mai rau este că aţi uitat cât v-am bucurat inimile atât timp, că suntem şi noi oameni ca şi voi, că avem familii, pur şi simplu ne-aţi desfiinţat, ne-aţi înjurat, ne-aţi ponegrit cum v-a venit la gură. Foarte mulţi artişti mari ai acestei ţări au murit în ultimul timp, unii pe lânga colegi şi pieteni buni. ACUM NE CREDEŢI? SAU AM FOST PLĂTIŢI DE GUVERN SĂ MURIM?”, a scris Adi de la Vâlcea pe Facebook.

Petrică Mîţu Stoian se afla în recuperare post-COVID. A murit pe 6 noiembrie 2021 pe secția ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa. Avea 61 de ani.

Cine a fost Petrică Mîțu Stoian

Artistul s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloșanilor, în județul Mehedinți. După ce și-a făcut debutul în cadrul emisiunii ”Tezaur Folcloric”, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu, Petrică Mâțu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a câștigat numeroase premii.

(VEZI ȘI: FIUL DE SUFLET AL LUI PETRICĂ MÂȚU STOIAN, DEVASTAT DE DURERE! ALIN GABRIEL MATEI, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE: ”PENTRU MINE E NEMURITOR!”)

Era angajat din 1955 la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, iar repertoriul lui era compus din cântece folclorice de veselie, tradiții de nuntă sau de înmormântare și doine populare transmise din generație în generație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe