4 sfaturi ca sa urmezi cursuri la distanta in timp ce lucrezi

marți, 23 noiembrie 2021

Desi studiul si pastrarea locului de munca necesita un angajament mai mare in comparatie cu a fi doar un student obisnuit cu norma intreaga, nu ar trebui sa-ti faci griji! Mii de studenti au dovedit ca acest lucru nu este doar posibil, ci, de fapt, destul de usor de gestionat.

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le pun potentialii studenti este: „Voi putea sa ma descurc atat de jobul meu, cat si cu un set de cursuri la distanta in acelasi timp?” Raspunsul la dilema ta este un „da” clar.

Sfaturi de a urma cursuri la distanta si de a fi incadrat in munca cu succes:

  •  Alege cursuri online flexibile

Programul online pe care il alegi pot influenta foarte mult succesul atat in ceea ce priveste munca, cat si in obtinerea unei diplome in acelasi timp. Daca structura si orele programului pe care le alegi se potrivesc cu propriul program, atunci esti cu un pas mai aproape de a termina atat studiile, cat si munca.

  •  Invata sa-ti gestionezi timpul cu o lista de prioritati

A deveni un cursant la distanta este ca si cum ai cumpara un bilet la o clasa de management al timpului - doar aceasta experienta de timp va fi antrenorul tau. Ca student online, ar trebui sa te gandesti sa te intorci acasa de la serviciu cat mai repede posibil, astfel incat sa ai timp sa studiezi.

Dezvoltarea abilitatilor de gestionare a timpului va juca un rol cheie in sansele tale de a reusi sa imbini munca cu studiile. Una dintre cele mai bune modalitati de a te bucura de flexibilitatea unor cursuri Eurocor este sa lucrezi mai mult la teme si la cursuri in weekend.

Un lucru important pe care ar trebui sa-l retii atunci cand iti planifici timpul este sa pastrezi termenele limita pentru depunerea tuturor tipurilor de sarcini.

  •  Fa-ti un plan inteligent de studiu

Daca vrei sa prosperi atat la studii, cat si la munca, trebuie sa devii un planificator excelent. Ok, acest lucru inseamna ca trebuie sa ai o imagine de ansamblu asupra activitatilor tale de studiu lunare, saptamanale si zilnice, ceea ce te va ajuta sa te simti in controlul situatiei, sa-ti urmaresti progresul si chiar sa actionezi ca un memento pentru a ramane in tonus.

Incepe prin a-ti crea propriul plan de studiu in functie de datele cheie ale programului.

  •  Nu uita sa iei pauze regulate

Cea mai frecventa intrebare pe care si-o pun toti studentii online este urmatoarea: „Este chiar posibil sa te mentii constant proaspat si pe deplin concentrat atat pe munca, cat si pe studiu?”

Daca ti-a trecut si asta prin minte, iata o perspectiva sincera asupra provocarii. Da, vor fi zile in care te vei simti destul de obosit, dar o pauza din cand in cant te va ajuta sa finalizezi cursurile mai usor.

Deci, acorda-ti o pauza din cand in cand. Esti deja un super-erou pentru ca faci atat munca, cat si studiile in acelasi timp. Acorda-ti timp sa te relaxezi, chiar daca pentru o jumatate de ora in fiecare zi. O pauza in care pur si simplu te deconectezi de la rutina zilnica va avea inevitabil un efect pozitiv asupra energiei generale odata ce te intorci la serviciu sau la studii.

Momentul in care decizi ca doresti sa inveti ceva nou este extrem de bun, iar timpul este gestionabil, asa ca vei gasi cu siguranta o solutie care sa te ajute sa le reusesti pe toate, mai ales ca ti-ai pus scopul sa te autoperfectionezi si sa inveti ceva nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe