Ziarul de Valcea a avut dreptate: Colegiul Național Alexandru Lahovari intra in ONLINE!

joi, 14 octombrie 2021

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat cererile de suspendare a cursurilor cu prezență fizică pentru încă trei școli din municipiul Râmnicu Vâlcea, astfel că în prezent numărul unităților școlare din Vâlcea care funcționează cu toate clasele după scenariul 2 (orele desfășurate în sistem online) este de opt.

Cele trei noi unități de învățământ cu activitate didactică desfășurată exclusiv online, în baza prevederilor Ordinului ministrului educației și al ministrului sănătății nr. 5338/1083/01.10.2021, sunt: Seminarul Teologic Ortodox Sf Nicolae, Școala Gimnazială nr. 5 și Colegiul Național Alexandru Lahovari.

Celelelate cinci unități de învățământ care funcționaeză în prezent după scenariul 2 sunt: Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, Școala Gimnazială Bugețani, comuna Făurești, Grădinița cu program normal Milești din comuna Făurești și Grădinița cu program normal Făurești.

Lista completă cu unitățile școlare care au suspendate cursurile cu prezență fizică total sau doar pentru anumite clase sau grupe de grădiniță se găsește pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean: https://isjvl.ro/category/covid19/scoli-clase-cu-activitate-online-valcea/

 

FOCAR DE COVID LA COLEGIUL ALEXANDRU LAHOVARI DIN RAMNICU VALCEA! DIRECTOAREA STEFANIA CATARAGA, TOTAL DEPASITA DE SITUATIE! AU FOST PUSE IN PERICOL VIETILE A SUTE DE ELEVI SI PROFESORI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe