”Un parc...o bancă” de Alexandr Ghelman, regia Florin Beciu / Premieră, joi 14 octombrie, ora 19.00, Teatrul Anton Pann

marți, 12 octombrie 2021

”Un parc...o bancă” de Alexandr Ghelman, regia Florin Beciu
Premieră, joi 14 octombrie, ora 19.00, Teatrul Anton Pann

Joi, 14 octombrie, de la ora 19.00, Teatrul Anton Pann vă invită la o nouă premieră. Este vorba de spectacolul ”Un parc...o bancă” de Alexandr Ghelman, regia Florin Beciu. Ținând cont de rata incidenței, peste 7 la mia de locuitori, și Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, accesul în sala de spectacole se face pe baza certificatul de vaccinare sau dovada că ați trecut prin boală în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Cei prezenți vor descoperi povestea unor oameni care se întâlnesc întâmplător într-un parc pe o bancă. Povestea lor poate fi a ta, a mea, a tuturor...
„Banca”, în accepțiunea regizorului, ilustrează cu umor întâlnirea a două singurătăți care, pare că se așteptau de o viață spre a se valida. Replicile colorate și reacțiile impulsive se succed într-un șir de întâmplări aflate în continuă schimbare. Stări din cele mai diverse precum, speranță, entuziasm, furie, veselie, căutare, ezitare, le regăsim în spectacol. Dar, după cum ne spune din nou regizorul Florin Beciu, ”Totul are un deznodământ, redescoperirea sinelui sau poate doar curajul de a arătă și de a se arăta cu autenticitate unul în fața celuilalt.”
Numele regizorul acestui spectacol, Florin Beciu, vă este cunoscut. Îl cunoașteți din rolurile pe care le-a realizat în spectacolele Teatrului Anton Pann: “Pe scurt: Caragiale”; Aproape(Almost Maine) de John Cariani; Visul unei nopți de vară, de William Shakespeare; Revizorul de Gogol; Portugalia de Egressy Zoltan; Întâmplări provinciale de Alexandr Vampilov; Telefonul, omleta și televizorul- basme populare româneşti şi o istorie poloneză și Trei surori de A.P. Cehov. La Teatrul Anton Pann a regizat spectacole pentru secția de păpuși și dramă.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Marina Muntean- Vera, Alexandru Beteringhe- Fiodor și Vasile Marinoiu- un cetățean. Vasile Marinoiu, cel care asigură regia tehnică a spectacolelor, din când în când îl vedem și în postura de actor. La CV-ul lui a adăugat numeroase roluri pe care le-a realizat la Teatrul Anton Pann. Alexandru Beteringhe, credem noi, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Din 2016, de când este la Teatrul Anton Pann, s-a remarcat în toate spectacolele. La fel și Marina Muntean, chiar dacă joacă pentru prima dată într-un spectacol al secției dramă, numele ei vă este cunoscut din spectacolele pentru copii. Bazându-ne pe talentul și șarmul ei îi urăm succes.
Spectacolul premieră ”Un parc...o bancă”, în regia lui Florin Beciu, va avea loc joi, 14 octombrie, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe