|vineri, octombrie 7, 2022
  • Follow Us!

Un bebeluș și cinci tineri, între care unul din Vâlcea, pe lista deceselor din cauza COVID-19 de astăzi 

deces_covid

Un bebeluș cu vârsta sub un an și alți cinci tineri din Ialomița, Harghita, Caraș-Severdin, Vâlcea și Bihor sunt pe lista celor 328 de decese raportate miercuri, din cauza COVID-19.

Potrivit raportării de miercuri a INSP, un băiat cu vârsta sub un an, din județul Suceava, a decedat infectat cu SARS-CoV-2. El avea comorbidități.

Alte două decese s-au înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani. Este vorba de un băiat din județul Ialomița, în vârstă de 18 ani, nevaccinat, cu comorbidități, și de un alt băiat din județul Harghita, în vârstă de 19 ani, nevaccinat, care avea și alte boli – anunta editie.ro

Alte trei decese au fost înregistrate la grupa de vârstă 20-29. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din Caraș-Severin, un tânăr de 24 de ani, din județul Vâlcea, și de un alt tânăr de 23 de ani, din județul Bihor. Toți aveau și alte afecțiuni și erau nevaccinați.

În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un record absolut al persoanelor care au decedat din cauza COVID-19: 328 de decese. Au fost înregistrate 14.744 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Leave a Response