Trăiește pe viu fascinația unui șemineu în confortul apartamentului tău de la bloc

miercuri, 20 octombrie 2021

 

Este oare posibil să ne bucurăm de atmosfera și magia tipică unui semineu lemne clasic, în sufrageria unui apartament la bloc? Da! Este posibil, iar asta n-o spunem doar noi, ci și prietenii noștri de la Pefoc, firmă cu renume și experiență care de peste 20 de ani, activează cu pasiune în domeniul comercializării și montajului dispozitivelor termice premium.

O dată cu avansul tehnologic și cu inovațiile apărute în materie de soluții premium de încălzire alternativă, acum, ai posibilitatea să te bucuri de atmosfera plină de magie pe care un șemineu are potențialul să o creeze -  în special în serile mai friguroase când jocul focului te îmbie să petreci momente unice alături de familie sau de persoanele dragi, în prezența unui dispozitiv decorativ spectaculos și extrem de accesibil ca preț.

Dacă ești o persoană pasionată de tehnologie și mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de inovație, design și funcționalitate, atunci cu siguranță vei aprecia noile modele de semineu electric ieftin 3D, cu telecomandă și panou de control pentru reglarea preferințelor. Acestea devin natural cea mai bună alternativă de încălzire, reușind să împrumute de la șemineele tradiționale, ambianța și sentimentul de intimitate, transformându-ți cu adevărat apartamentul, în “acasă”.

Reușind să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, acestea te vor ajuta să te bucuri de eleganță și confort, asemenea unui șemineu tradițional montat în confortul propriei locuințe, acolo unde, spațiul redus n-ar permite în mod normal, un astfel de răsfăț casnic.

Pentru un efect autentic și cât se poate de realist, șemineele electrice sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale precum trosnetul unei usi sobe rustice din casa caldă a bunicilor, trebuie să știți că unele modele, includ un sistem audio care reproduce inclusiv zgomotul lemnelor ce ard pe foc. Cele 125 de combinații și efecte ale flăcării, îți vor permite să selectezi în funcție de preferințe, modulul perfect pentru tine.

Încă un aspect important, cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul ce permite oprirea automată a focului exact la momentul dorit de tine. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice, sunt proiectate pe un afișaj digital special, care se aprinde și dispare după 5 secunde. Șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permite reglajul complet, în funcție de opțiunile fiecăruia.

Așadar, îți recomandăm să te așezi confortabil în canapeaua ta preferată și să-ți imaginezi cum ar fi, ca în propria ta sufragerie de la bloc, să te poți bucura alături de persoana iubită sau familie, de jocul terapeutic al flăcărilor proiectate pe perete.

Intră chiar acum în magazinul on-line pefoc.ro ca să poți studia gama completă de șeminee electrice, dar si restul modelelor de șeminee cu focar clasic sau modern, termoșeminee pe gaz, diverse sobe rustice sau de tip șemineu, clasice sau electrice, pe gaz sau bioethanol.

Pe lângă asistența permanentă (inclusiv după achiziționarea produsului termic) și acces la servicii profesionale de montaj, toți clienții beneficiază de transport gratuit pentru produsele voluminoase comandate, cu acoperire pe întreg teritoriul României și în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe