Top 8 lucruri esențiale pentru venirea pe lume a bebelușului tău. Cum trebuie să arate lista de cumpărături

miercuri, 20 octombrie 2021

 

Venirea pe lume a unui copil este un moment care aduce multă fericire, dar și multe responsabilități în plus. Mai mult, emoția momentelor trăite și entuziasmul de-ați întâlni micuțul te poate face să uiți anumite lucruri esențiale.

Am venit în ajutorul tău cu o listă completă. Vezi ce nu trebuie să-ți lipsească din casă înainte de ca bebelușul tău să se nască.

Cum să te pregătești pentru întâmpinarea nou-născutului tău. Cele mai importante lucruri de pe lista de cumpărături

Pătuț – nu e cazul să vorbim despre amenajarea unei camere speciale pentru bebe. Asta o poți face ulterior, mai ales că nu te vei dezlipi de cel mic prea curând. De aceea, un element esențial este pătuțul, care poate fi amplasat chiar lângă patul tău.

Căruciorul – este unul dintre lucrurile foarte importante când ai un bebeluș și este necesar să-l ai în casă înainte să apară cel mic. Sunt o mulțime de modele, așa că ai de unde să alegi. Mai mult, dacă nu ai timpul necesar pentru a merge să-l cumperi, comandă un cărucior pentru copii online de la BabyNeeds.ro, nu vei obosi alergând prin magazine și poți să analizezi cu atenție toate specificațiile produselor.

 Biberoane și tetine – este recomandat să cumperi mai multe, să nu faci din spălarea și sterilizarea loc un adevărat chin. În primă instanță poți achiziționa biberoane de 100 ml, de sticlă sau plastic. Ulterior, poți să treci la cele de 200 ml.

 Hăinuțe, pături și accesorii vestimentare – trebuie să te asiguri că ai suficiente hăinuțe pentru cel mic. Niciodată nu vor fi prea multe body-uri, șosete sau pălărioare. Nu trebuie să-ți lipsească nici suficienți săculeți pentru dormit sau cămășuțe de noapte cu capse.

 Scutece și șervețele umede – Trebuie să te asiguri că ai un stoc generos din ambele, schimbarea lor va fi una dintre activitățile tale principale în următorii doi ani. Ușurează-ți viața și ai grijă că nu rămâi niciodată fără astfel de lucruri.

 Marsupiul – este un element extrem de important, încă din primele zile ale bebelușului în casă. Îți cei putea face treburile prin casă fără să te dezlipești de cel mic și, în plus, ar putea să dea o mână de ajutor și pentru a-l calma pe micuț, în momentele în care plânge. Asigură-te că ai ales un unul care îi sprijină corect capul bebelușului.

Leagăn – încă din primele zile este posibil să ai parte de surprize, iar cel mic să fie foarte agitat, să plângă foarte mult sau să nu doarmă în pătuț. E recomandat să ai un leagăn în casă. Mulți nou-născuți reacționează pozitiv când sunt legănați, adorm și se calmează mai ușor.

Cădiță – Nu este un lucru necesar chiar din primele zile, însă îți va ușura mult viața. Chiar dacă nu ai apucat să o achiziționezi înainte de naștere, poți utiliza chiuveta o perioadă, dar, pe termen lung, o cădiță de plastic îți va fi de un real ajutor.

Venirea pe lume a unui copil este unul dintre cele mai importante momente din viața unui om, iar emoțiile sunt normale și pot copleși pe oricine. Ia lucrurile pas cu pas și încearcă să prioritizezi din ele. Unele lucru pot fi făcute sau cumpărate și după apariția celui mic, iar altele e bine să le faci sau achiziționezi din timp.

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe