Sparle si soparle, 28.10.2021

miercuri, 27 octombrie 2021
  • Pe rolul Tribunalului Vâlcea a fost înregistrat dosarul nr. 2773/90/2021, în care fostul primar din Prundeni Ion Horia Horăscu este acuzat de abuz în serviciu asimilat unei fapte de corupţie. În primă instanță, Judecătoria Drăgășani l-a condamnat pe fostul edil Ion Horia Horăscu la 3 ani de închisoare cu suspendare. În anul 2015, în calitatea de primar al comunei Prundeni, acesta nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu conform dispoziţiilor legale în legătură cu lucrările la obiectivul „Reabilitare Centrul Multifuncțional Călina” dispunând plata nejustificată a sumei totale de 35.000 lei către o societate comercială. Tot, în anul 2015, în aceeași calitate, inculpatul Ion Horăscu nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu conform dispoziţiilor legale în legătură cu încheierea şi derularea contractului de execuţie lucrări având ca obiect „Lucrări calamităţi - Refacere platformă drum forestier, Refacere platformă drumuri de interes local, Refacere reţea de canalizare pe raza com. Prundeni” încheiat cu o societate comercială, efectuând plăţi nelegale în sumă de 477.000 lei, în condițiile în care lucrările respective... nu au fost efectuate.

 

  • Marți a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Local al oraşului Berbeşti, fiind aprobată demararea procedurilor de achiziţie aferente obiectivelor „Lucrări de refacerea corp drum de interes local (strada Dămţeni), punct La Răileanu, sat Dămţeni, oraş Berbeşti, judeţul Vâlcea” şi „Lucrări de refacere zonă calamitată pe strada Strâmba, punct Mazilu Elena, oraş Berbeşti, judeţul Vâlcea”. Consiliul local în totalitatea membrilor lui, a aprobat în ședința extraordinară din 26.10.2021 toată ordinea de zi privind efectuarea lucrărilor pe situații de urgență în punctul Răileanu sat Dămțeni și punct Mazilu Elena, sat Strâmba, din Berbești. „Rugăm primarul orașului Berbești să urgenteze demararea lucrărilor!”, au transmis consilierii locali ai PSD.

 

  • PSD a votat impotriva certificatului de vaccinare in institutii! Adica acum pentru a putea sa intram intr-o institutie publica e necesar sa avem certificat de vaccinare, dar functionarii NU trebuie sa aiba! Este clar o aberatie! Votand impotriva, PSD i-a incurajat pe functionarii din institutii sa nu se vaccineze! Si uite asa va dura mult si bine pandemia in Romania si ramanem in continuare la coada Europei si cu sistemul sanitar DISTRUS! PSD a votat CLAR populist si impotriva logicii elementare medicale! In aproape toate statele occidentale - certificatul verde este obligatoriu pt toti angajatii din sistemul de stat si nu numai! Vom ramane noi, romanii, si bulgarii sa conducem lumeaaaa!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe