Sparle si soparle, 21.10.2021

joi, 21 octombrie 2021
  • Locuitorii Râmnicului trebuie să cunoască „preocupările” reale ale liberalilor, care au „strălucit prin absență” de la ședința extraordinară a consiliului local de marți și în care s-au discutat probleme importante ale municipiului. Patru consilieri locali de la PNL, în frunte cu viceprimarul Virgil Pîrvulescu, au lipsit nemotivat de la respectiva ședință. Tot din cadrul ședinței, mai remarcăm comportamentul de „mârlan” al consilierului liberal Bogdan Popa, care i-a adus insulte și injurii unei doamne, adică președintele de ședință Irina Maria Argșeanu. A fost nevoie de intervenția lui Grig Crăciunescu pentru a-l „pune cu botul pe labe” pe numitul Bogdan Popa. Un grup de liberali și simpatizanți ai liberalilor de la Vâlcea, în frunte cu președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, s-a distrat în week-end pe... o ambarcațiune de lux, în apele calde ale Mediteranei, după un concurs de catamarane.

 

  • Circulaţia pe șoseaua Transalpina, unde vântul, ceaţa, ninsoarea au pus stăpânire mult prea devreme pe culmile muntoase, rămâne în continuare restricţionată. „Comisia întrunită pentru analiza viabilităţii circulaţiei pe DN 67C (Transalpina), între Rânca şi Obârşia Lotrului a decis menţinerea închiderii traficului pentru toate categoriile de autovehicule pe acest tronson de drum montan. Menţionăm că măsura închiderii circulaţiei rutiere pe acest sector a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă”, menţionează CNAIR.

 

  • „Viceprimarul Virgil Pîrvulescu ţine cu tot dinadinsul să etaleze public simptome din ce în ce mai îngrijorătoare, iar postările sale merită să fie incluse (alături de fişele altor pacienţi) în manualele studenţilor de la medicină!

Mai nou, viceprimarul liberal a început să se creadă un fel de "buricul pământului" (acuzându-mă că îl pândesc când pleacă în concediu ca să convoc şedinţe extraordinare de consiliu!), suferă de o clară manie a persecuţiei (toată lumea complotează să îi pună piedici şi de aceea nu se poate lăuda cu vreo realizare, oricât de mică!) şi se duce adânc în zona mitomaniei punând tot pe seama mea (!?!) decizia Agenţiei Naţionale de Integritate prin care este declarat incompatibil!

În faţa unei astfel de patologii îngrijorătoare, nu pot decât să îi urez neliniştitului viceprimar penelist însănătoşire cât mai grabnică! ” – postare a primarului Mircia Gutau pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe