Sparle si soparle, 14.10.2021

miercuri, 13 octombrie 2021
  • Primarul comunei Fârtățești, Nicolae Voicescu, este un adevărat „moșier” local, fiindcă deține 6 terenuri agricole, intravilane sau forestiere (amplasate, bineînțeles, în localitatea de domiciliu), în suprafață totală de circa 50.000 mp, conform declarației de avere. Edilul Voicescu mai deține o gospodărie în comuna Fârtățești, două autoturisme (un Peugeot și o mașină Dacia Logan), iar în anul 2019, acesta a câștigat suma de aproape 1,2 miliarde de lei vechi din salariile de la Primărie, plus o subvenție de la APIA, pe când soția lui a ridicat suma de 360 de milioane de lei vechi din postura de contabil la Primăria Fârtățești.

 

  • Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovechiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800). În funcție de evoluția condițiilor meteorologice, autoritățile responsabile vor reevalua în data de 20 octombrie 2021 situația la fața locului pentru a vedea dacă este posibilă redeschiderea circulației în condiții de siguranță pe acest tronson de drum montan. CNAIR precizează că măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă.

 

  • Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal „Costache Nicolescu” Drăgăşani organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager la spitalul din Drăgăşani, persoană fizică, în conformitate cu regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului pentru funcţia de director - persoana fizică al spitalului de sub autoritatea Primăriei Drăgăşani, aprobat prin dispoziţia primarului municipiului Drăgăşani. Concursul se va desfăşura în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs în data de 30.10.2021 - etapă eliminatorie; etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, care se va desfăşura în data de 10 noiembrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe