Sparle si soparle, 04.10.2021

duminică, 3 octombrie 2021
  • A trecut iată un an de la alegerile locale și, nici până astăzi, viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu nu a realizat NIMIC din ceea ce a promis în campania electorală, deși avea împuternicire de la Consiliul Local și decizie de la primarul Mircia Gutău în acest sens. Ba da, a „făcut” ceva: a trimis la Ministerul Educației o adresă pentru a cere terenurile fostei Unități Militare din Vlădești, însă adresa... era plină de greșeli gramaticale și de exprimare de care „au râs și curcile” din minister. „Ceapistul” de Pîrvulescu - așa cum este „alintat” de presa locală - a mai promis că își donează salariul lunar de 168 milioane de lei vechi pentru „scopuri caritabile”, dar nici acest lucru nu s-a întâmplat, cu toate că, pentru cele 30 de minute în care vine la serviciu, era un salariu mult prea mare în raport cu munca depusă!

 

  • În cursul anului trecut, nimeni din cadrul Consiliului Județean Vâlcea nu a primit cadouri sau alte „atenții”, este concluzia Comisiei de evaluare şi inventariere a bunurilor primite cu titlu gratuit cu prilejul unor acţiuni de protocol în exercitarea mandatului sau a funcţiei, cu modificările şi completările ulterioare, la nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea. Astfel, nu există bunuri primite cu titlu gratuit cu prilejul unor acţiuni de protocol în exercitarea mandatului sau a funcţiei, în cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea în anul 2020.

 

  • Curtea de Apel București a amânat încă o dată pronunțarea în dosarul „CET Govora”, în care Dan Șova, fost ministru și senator PSD, este judecat pentru fapte de corupție. Judecătorii CAB au fixat noul termen pentru data de 25 octombrie 2021, după ce primul termen de pronunțare a soluției în acest dosar fusese stabilit pentru 27 august. În octombrie 2019, un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus ca dosarul „CET Govora”, în care fostul senator primise o condamnare definitivă de trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, să se rejudece de la zero, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale privind completurile specializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe