|luni, septembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți pe strada Florilor 

apavil-lucrari-715x400

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

Ca urmare a adresei S.C SICOR S.R.L, înregistrată la Apavil S.A cu nr. 7212/04.10.2021 prin care se solicită devierea rețelei de distribuție apă potabilă OL Dn 159 mm existentă pe strada Florilor, Rm. Vâlcea, în vederea realizării montajului conductelor de termoficare, în data de 06.10.2021, între orele 0800 – 1300, se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Florilor – PT Florilor, blocurile 66, 67, 68 și imobile.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în cazul în care există posibilitatea modificării acestora. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.”

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

 

Leave a Response