SCRISOARE DESCHISĂ - APLICAȚIE DE SERVICII MEDICALE LA DOMICILIU PUSĂ GRATUIT LA DISPOZIȚIA CAMPANIEI DE VACCINARE ȘI A CASEI NAȚIONALE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE ÎN SPRIJINUL ÎNGRIJIRILOR LA DOMICILIU ÎN CONTEXTUL CRIZEI COVID-19

joi, 7 octombrie 2021

 

SCRISOARE DESCHISĂ

APLICAȚIE DE SERVICII MEDICALE LA DOMICILIU PUSĂ GRATUIT LA DISPOZIȚIA CAMPANIEI DE VACCINARE ȘI A CASEI NAȚIONALE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE ÎN SPRIJINUL ÎNGRIJIRILOR LA DOMICILIU ÎN CONTEXTUL CRIZEI COVID-19

Din dorința de a descongestiona sistemul public de sănătate în această perioadă și nu numai, aplicația Beesers, primul marketplace de servicii medicale la domiciliu din România, își dorește să își ofere GRATUIT sprijinul Ministerului Sănătății și al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 și, împreună cu aceștia, să ofere românilor posibilitatea vaccinării în confortul propriei case.

Aplicația Beesers își arată disponibilitatea de a face acest lucru fără costuri dacă autoritățile statului doresc să se alăture demersului său.

„Adresăm această scrisoare deoarece considerăm necesar ca împreună să încurajăm populația să se vaccineze și să facilităm cât mai mult acest proces. În această perioadă, în care dorința de a diminua cât se poate de mult interacțiunea cu un număr mare de persoane este din ce în ce mai pregnantă, ne dorim ca prin aplicația noastră să oferim gratuit un sprijin real campaniei de vaccinare. Am fi extrem de onorați să fim parte a campaniei de vaccinare, să punem aplicația noastră GRATUIT la dispoziția autorităților și să putem contribui astfel la creșterea numărului de persoane imunizate împotriva virusului SARS-CoV-2. Mai mult decât atât, putem pune gratuit aplicația la dispoziția Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și pentru alte tratamente la domiciliu.”, spune Ovidiu Tuduruță, fondator Beesers.

Astfel, în situația în care demersul nostru este susținut de autorități, utilizatorul nu va trebui decât să descarce aplicația pe dispozitivul mobil, se conectează cu adresa de Google/Facebook/Apple ID, adaugă adresa de domiciliu, apoi ar putea selecta ”vaccin împotriva COVID-19” din lista de servicii medicale și ar putea să plaseze o cerere fără a mai fi necesară plata serviciului. În cel mai scurt timp, personalul medical ar putea efectua vizita în ziua și la ora stabilită de către pacient.

În acest moment, aplicația are furnizori listați atât în următoarele orașe: București, Timișoara, Iași, Suceava, Pitești, Brașov, Târgu Mureș, Craiova, Oradea, Piatra Neamț, Orșova, Bistrița Năsăud, Baia Mare, Botoșani, Pașcani, Râmnicu Vâlcea, Galați, Nehoiu, cât și în zona rurală a județelor Argeș, Olt și Buzău. Menționăm că toți colaboratorii înscriși în aplicația Beesers sunt acreditați de către Ministerul Sănătății și au o experiență semnificativă în mediul de stat sau privat. De asemenea, vă asigurăm că suntem deschiși la a găsi modalități de integrare cu echipe ale Direcțiilor de Sănătate Publică locale pentru a acoperi geografic întreaga țară.

Prin aplicația Beesers, în acest moment reușim să aducem asistentul medical sau medicul acasă într-o manieră: predictibilă - pentru că pacientul va putea rezerva serviciul medical împreună cu specialistul în zile și ore ferme conform schemei de tratament, trasabilă -  pentru că va fi informat în permanență cu privire la cine a realizat vizita și cine va realiza vizitele medicale viitoare și monitorizabilă - pentru că va fi în contact permanent cu specialistul medical.

Pe lângă posibilitatea vaccinării, Beesers oferă deja o gamă variată de servicii medicale. În prezent,  utilizatorii pot alege următoarele servicii: consultații medicale pe anumite specializări, administrare medicamente pe cale orală, perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, monitorizare cardiologică, recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie, masaj), injecții, recoltare analize de toate tipurile, recoltare teste Covid, îngrijire plăgi sau tratamente escare, montare/schimbare sonde urinare, spălături profesionale pentru urechi, alte vaccinuri și servicii de consiliere psihologică. De asemenea, oferim utilizatorilor posibilitatea de a realiza o rezervare multiplă, care permite pacienților aflați sub tratament să își rezerve printr-o singură programare un pachet de servicii (pachet de recuperare a mobilității, de recuperare post traumatică, postoperatorie, post AVC, de recuperare post Covid sau pachet pregătire intervenții medicale) toate cu analize de sânge incluse.

Beesers4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe