|miercuri, decembrie 7, 2022
  • Follow Us!

Romprest Energy SRL: O preocupare majora este imbunatatirea dotarii cu utilaje specializate, de ultima generatie, mai prietenoase cu mediul 

poza auto 1

COMUNICAT PRESA

Romprest Energy SRL, lider al asocierii cu Compania Romprest Service S.A. si unic prestator, in calitatate de operator in Contractul de Delegare nr. 23205/26.06.2015, incheiat cu Municipiul Ramnicu Valcea, prin prezenta va aduce la cunostinta ca este in continuare preocupat de imbunatatirea calitatii serviciului de salubrizare din Municipiul Ramnicu Valcea si cauta solutii in acest sens.

O preocupare majora este imbunatatirea dotarii cu utilaje specializate, de ultima generatie, mai prietenoase cu mediul.

In cadrul contractului de delegare sus mentionat, Romprest Energy S.R.L. a achizitionat patru autospeciale marca Ford, specializate in colectarea si transportul pe distante mici a deseurilor municipale, care vor completa flota asigurata in conformitate cu documentatia de atribuire a contractului de delegare.

Este de mentionat faptul ca aceste autospeciale compactoare, respecta normele europene de poluare Euro 6, au sisteme de protectie sporita, menite sa reduca poluarea specifica motoarelor termice ce folosesc combustibili fosili.

Deasemenea trebuie mentionat faptul ca doua dintre aceste autospeciale sunt dotate cu instalatii de spalare a recipientelor care respecta standardele europene de capacitate de 120, 240 litri si 1,1 mc. Pentru spalarea si dezinfectarea acestor recipiente se folosesc substante ecologice.

Aceste doua autospeciale au ajuns deja in oras si vor intra imediat in activitate. Celelate doua vor ajunge pana la sfarsitul saptamanii viitoare.

O data cu aceste utilaje, a ajuns in parcul de utilaje al Romprest Energy o autoutilitara marca Ford, tot cu norma de poluare Euro 6, de 3,5 tone, carosata, menita sa imbunatatesca programele de colectare a reciclabilelor dar si a deseurilor vegetale, biodegradabile.

Romprest Energy se afla in discutii cu producatorii si furnizorii de utilaje specializate de salubrizare, echipate cu motoare mai putin poluante. In cel mai scurt timp posibil, in programele de colectare a desurilor municipale din Ramnicu Valcea, locuitorii orasului vor vedea in teste astfel de utilaje de colectare si transport, nepoluante, echipate cu motoare hybride, sau exclusiv electrice.

Va asiguram, ca si pana in prezent, de intrega noastra buna-credinta in ceea ce priveste organizarea si desfasurarea serviciului de salubrizare in Municipiul Ramnicu Valcea.

poza auto 1 poza auto3

 

Leave a Response