Reacția PSD, după desemnarea lui Dacian Cioloș drept candidat la funcția de premier: „Rocadă în alianța pierzătorilor”

luni, 11 octombrie 2021

Sigla PSD.
Reacția PSD, după desemnarea lui Dacian Cioloș drept candidat la funcția de premier Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Rocadă în alianța pierzătorilor” este mesajul social-democraților după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că îl desemnează pe liderul USR, Dacian Cioloș, să formeze un nou guvern.

Social-democrații au postat un mesaj pe pagina de Facebook a PSD: „Rocadă în alianța pierzătorilor” - relateaza digi24.ro

Reacția PSD a venit după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că l-a desemnat pe Dacian Cioloș să formeze un nou guvern.

„Formațiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, așa cum reprezentanții acestor formațiuni le-au prezentat și opiniei publice. Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică, și anume am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de Prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș”, a spus Klaus Iohannis după consultările de la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor parlamentare.

Președintele USR, Dacian Cioloș, a scris un mesaj pe Facebook după ce președintele Klaus Iohannis l-a anunțat ca fiind premier desemnat, că „este o onoare și o mare responsabilitate”. Cioloș spune că este gata să îți asume guvernarea și să înceapă negocierile cu celelalte partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe