|duminică, decembrie 4, 2022
  • Follow Us!

Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a murit la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19 

Screenshot_20211015-162349_Google News

Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a murit, vineri dimineaţa, la un spital de boli pulmonare din judeţ, acolo unde era internat de două zile cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2, informează Agerpres.
Vâlcea: Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a murit la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, primarul din Stăneşti era nevaccinat şi a fost testat pozitiv în urmă cu aproximativ două săptămâni.

“Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul. În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen. Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat. Avea comorbidităţi – hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga.

“Cu profundă tristețe, am aflat de trecerea la cele veșnice a primarului Ionel Michiu. Ne exprimăm regretul față de plecarea dintre noi a celui care a condus, vreme de 13 ani, comuna vâlceană Stănești. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis, pe Facebook, presedintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Ionel Michiu era la al patrulea mandat de primar, din partea Partidului Naţional Liberal.

Leave a Response