PENAL! Inspectoratul Judetean Valcea incalca prevederile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea! Politistii si procurorii vor descinde la un colegiu din Ramnic!

joi, 14 octombrie 2021

In atentia Prefecturii Valcea, Inspectoratului Judetean de Politie Valcea si a Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea:

Inspectoratul Judetean Valcea incalca prevederile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea, de astazi, 14.10.2021, prin care s-a decis ca unitatea de invatamant Colegiul National Alexandru Lahovari este FOCAR DE COVID-19 si toate clasele vor trece in sistem de predare online! Cu toate acestea, sute de oameni se vor inghesui in aceasta incinta vineri, 15 octombrie 2021 pentru a participa la un concurs de ocupare a functiilor de directori la nivelul mai multor scoli din judet! Este bezna mintii! Politistii vor trebui sa descinda maine la Colegiul Lahovari, sa-i trimita acasa pe candidati si sa AMENDEZE conducerea Inspectoratului Scolar Valcea! Se impune si constituirea unui DOSAR PENAL pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor infectioase!

Tiberiu Pirnau

Mai multe informatii aici:

FOCAR DE COVID LA COLEGIUL ALEXANDRU LAHOVARI DIN RAMNICU VALCEA! DIRECTOAREA STEFANIA CATARAGA, TOTAL DEPASITA DE SITUATIE! AU FOST PUSE IN PERICOL VIETILE A SUTE DE ELEVI SI PROFESORI!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe