|joi, decembrie 8, 2022
  • Follow Us!

Inspectoratul Scolar a pus in scena piesa de teatru ieftin: Concursul directorilor de scoli! 

andreianu-pnl

           Vineri, 15.10.2021, s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Vâlcea.

Au fost validați pentru a participa la concurs 185 de candidați, 184 în județul nostru și un candidat în alt județ.

S-au prezentat și au finalizat proba scrisă 173 de candidați. S-au înregistrat nouă absenți și două solicitări pentru sesiunea specială. Au fost evaluați 172; un candidat nu a participat la evaluare.

Dintre aceștia, 127 candidați au promovat proba scrisă, în această sesiune, înainte de contestații, obținând cel puțin nota șapte.

Procentul de promovare la nivel județean este de 73,4%. La nivel național s-a înregistret un procent de 65,8%, înainte de contestații.

Niciun candidat nu a fost eliminat din concurs.

Bineinteles ca acest concurs este unul caricatural, deoarece candidatii au fost selectati pe spranceana de activistii PNL din invatamant! Se gandeste cineva ca va ajunge director de scoala vreun profesor care sa nu fie membru sau simpatizant PNL? Hai ca rad si curcile! Concursul este doar o piese ieftina de teatru regizata prost de Ministerul Educatiei si, local, de Inspectoratul Scolar.

 

Leave a Response