Fostul sef al DNA Calin Nistor si-a deschis cabinet de avocat in satul Gantulei din comuna Lungesti, judetul Valcea

duminică, 31 octombrie 2021

Avem vesti despre fostul sef al DNA Calin Nistor. Dupa anii in care a fost una dintre cele mai temute figuri din magistratura, Calin Nistor (salvatorul deputatului Cristian Buican intr-un celebru dosar!) a ajuns un simplu avocat de tara. Nu ca asta ar fi ceva rau. Intors in avocatura dupa iesirea la pensie, Calin Nistor si-a deschis cabinet in satul Gantulei din comuna Lungesti, judetul Valcea - informeaza luju.ro. O localitate aflata la vreo 60-70 de km distanta de Ramnicu Valcea. Acum, asta nu inseamna insa ca fostul sef al DNA nu poate face bani frumosi si de acolo. Nu locatia conteaza, ci pregatirea. Si apropo de locatie, Calin Nistor este foarte aproape de locurile de bastina ale sefului CSM Bogdan Mateescu, asa ca il poate vizita pe acesta oricand in weekend-uri. Stiti ca Bobi se duce acasa, in Baile Govora, cam la fiecare final de saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Fostul sef al DNA Calin Nistor si-a deschis cabinet de avocat in satul Gantulei din comuna Lungesti, judetul Valcea”

  1. In sfirsit nevertebratul ocupa locul pe care il merita. Ca sluga a lui kovesi a facut multe rele dar sa nu zica hop ca inca nu atrecut pirleazul. Vine vremea in care toti mizerabilii vor plati pentru relele facute.
    Toti lungestenii sint in extaz ca a venit buldogel sa le rezolve problemele ce le au in justitie.
    Daca te gindesti ca poate face naveta Lungesti – Maciuca , atunci valoarea ii creste si mai mult.
    Grav va fi cum se va exprima gigiitul pentru ca , sta cam prost cu exprimatul. Pe el , nu valoarea l-a promovat ci slugarnicia si pupincurismul. Are si acum rani la limba de atitea pupaturi. In dos , normal.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe