|luni, septembrie 26, 2022
  • Follow Us!

Doi frățiori, loviţi pe o trecere de pietoni din Ramnicu Valcea. Minorii erau împreună cu tatăl lor 

ambulanta-accident-rutier

Un accident rutier s-a produs vineri seara, 1 octombrie, pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea. Doi copii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, minorii au fost accidentaţi, suferind leziuni uşoare. La volanul maşinii care a provocat incidentul se afla un bărbat de 65 de ani din Râmnicu Vâlcea. „Poliţiştii Biroului Rutier din Râmnicu Vâlcea au intervenit în urmă cu puţin timp la un accident rutier în municipiu, soldat cu rănirea a două persoane minore.

Copiii erau însoţiţi de tatăl lor şi s-ar fi angajat în traversarea străzii, fiind acroşaţi uşor de către un autoturism. Au fost transportaţi la spital. Şoferul nu a consumat alcool. Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a menţionat Sandra Bălteanu, de la Poliţia Vâlcea, scrie adevarul.ro.

Aaccidentul s-a produs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe o trecere de pietoni din faţa Spitalului Vechi, unde este şi sediul Ambulanţei. Victimele au 7, respectiv 13 ani. Zona este destul de circulată şi luminată, iar trecerea de pietoni se află în apropierea unei intersecţii.

Leave a Response