DEZVALUIRI INCENDIARE! Ziarul de Valcea a aflat SECRETUL ABSOLUT al premierului Florin Vasile Citu! Are o fiica de 15 ani!

sâmbătă, 16 octombrie 2021

Ziarul de Valcea a aflat SECRETUL ABSOLUT al premierului Florin Vasile Citu! In timp ce alti parinti se MANDRESC cu copiii lor, valceanul Citu, ajuns mare om politic, a preferat sa ascunda OPINIEI PUBLICE aceasta informatie: este TATAL UNEI FETE DE 15 ANI! E posibil sa fii ales aceasta optiune a discretiei absolute pentru a-si proteja fiica de ochii indiscreti ai presei. In anul 2006 premierul a fost casatorit pentru putin timp cu fiica unei arhitecte cunoscute in municipiul Ramnicu Valcea, Cristiana Darie. De altfel, exista si un CV in care acesta a mentionat ca in 2006 era casatorit. Rodul acestei iubiri de scurta durata a fost o fetita. Florin Citu a fost parasit destul de rapid de sotie si timp de 2 ani, potrivit informatiilor noastre, si-a crescut singur fetita si a suferit foarte mult in urma dezamagirii in dragoste! Pe surse am aflat ca fetita a fost ingrijita ulterior de familia mamei si are acum numele de familie al fostei sotii a lui Citu (?!) Liderul PNL a tinut legatura cu copilul si dupa varsta de 2 ani. Cand a crescut mai mare fetita a venit de mai multe ori la Bucuresti, mai ales in ultimii 2 ani de cand Citu ocupa inalte demnitati in statul roman. Adolescenta si-ar fi manifestat nemultumirea fata de apropiati, ca tatal ei, Florin Citu, este foarte ocupat si nu petrece mai mult timp cu ea.  Fosta sotie a lui Citu a fost prezenta la Golesti, la inmormantarea fostei soacre cu care a mentinut o relatie buna de-a lungul anilor.

Tiberiu Pirnau

citu CV casatorit 2006

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “DEZVALUIRI INCENDIARE! Ziarul de Valcea a aflat SECRETUL ABSOLUT al premierului Florin Vasile Citu! Are o fiica de 15 ani!”

  1. Fara comentarii , daca ipochimenul cutu cutu citu , sluga credincioasa a unor jeguri dar nerecunoscator fata de familie , a procedat de asemenea maniera.
    Sau poate ca , paliu cum este , familia s-a dezis de el. Supa privire si felul in care se exprima , sigur nu are toate tiglele pe acoperis. De aceea il si folosesc smecherii zilei sa faca toate lucrurile mizerabile.
    Asa conducatori asa comportamente. Fara sperante pentru un viitor mai bun chiar si pentru copi;u; pe care nu il recunoaste. Ce jeg uman!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe