Deputatul liberal Laurentiu Cazan si-a prezentat raportul de activitate pe luna septembrie

miercuri, 6 octombrie 2021

 

Septembrie a reprezentat prima lună a noii sesiuni parlamentare, prin urmare am reluat atribuțiile funcției de Deputat din Parlamentul României, însă după cum știți, pentru mine, vacanța a însemnat întâlnirile cu dumneavoastră, munca de teren și dezbaterile constructive pe care le-am purtat.

Am reluat activitatea în cadrul Plenului Camerei Deputaților care a adoptat proiecte de lege esențiale pentru bunastarea românilor, proiecte precum Legea Consumatorului Vulnerabil. De asemenea am revenit la programul de ședințe din cadrul Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi și ale Comisiei pentru Constituționalitate.

Am avut numeroase întâlniri cu tinerii fermieri care au dorit să acceseze fondurile europene nerambursabile acordate de AFIR, cărora le-am oferit sfaturi în acest sens, conform ghidurilor puse la dispoziție. Am fost plăcut surprins să observ că acest segment de activitate încă mai prezintă interes pentru tineri.

Am retrăit emoția primei zile de școală, acasă, în Olănești, unde am participat la deschiderea noului an școlar alături de elevii Școlii din Olănești-Sat și cei ai Liceului Tehnologic Justinian Marina.

Am inaugurat alături de Domnul Primar Dediu Alexandru, Centrul de zi pentru recuperarea persoanelor vârstnice, care oferă servicii gratuite pentru bătrânii noștri aflați în nevoie.

După cum v-am obișnuit am fost aproape de dumneavoastră, atât în cadrul Cabinetului situat pe strada Carol, cât și prin prisma numeroaselor apariții media prin care am clarificat aspecte importante.

Aștept cu interes și devotament toate ideile și sugestiile dumneavoastră!

Laurentiu Cazan, deputat PNL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe