|joi, octombrie 28, 2021
  • Follow Us!

Deputat Ana Loredana Predescu: Încă o zi șocantă pentru români, pentru sistemul de sănătate! 

Loredana Predescu Parlament
❗️Încă o zi șocantă pentru români, pentru sistemul de sănătate! Acest ultim cuvânt fiind astăzi o ironie…
Am auzit și eternele jelanii ale autorităților ,,responsabile,,, dând vina pe senzori care nu au funcționat. Sau pe circuite suprasolicitate și vechi.
Cîțu a demis astăzi câteva persoane, probabil considerând a fi o măsură reparatorie! Nici gand!
‼️‼️Pentru că adevăratul vinovat, omul care s-a aflat la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență când au avut loc toate tragediile de la Colectiv pană acum este nimeni altul decat RAED ARAFAT!
‼️Este acela care, în decembrie 2016, alături de #CIOLOȘ, au desființat SERVICIUL DE PREVENTIE si SERVICIUL DE PROTECTIE CIVILA, reducându-le la Serviciul de Control, de la 15-20 de persoane la maxim 5-6. Adică exact cei care trebuiau sa verifice acei senzori, acele instalații și să facă prevenție și instruirea personalului medical. Dar ,,mulțumită,, celor doi, cu 5 oameni acest lucru a devenit imposibil!!!!
Funcționari din sistemul național de urgență au afirmat că nu mai pot tolera aceste drame practic premeditate prin anularea oricărei măsuri de prevenție și protecție civilă de către Raed Arafat!
❗️Domnule Cîțu, dacă vreți să faceți un act care să conteze în mandatul pe care îl veți încheia marți, demiteți-l pe Raed Arafat ‼️
Condoleanțe familiilor victimelor acestei noi tragedii!
Deputat Ana Loredana Predescu

Leave a Response