Constantin Radulescu: Pompierii vâlceni, dotați cu bărci, UTV și sistem video de monitorizare

marți, 5 octombrie 2021

 

“Din respect pentru pompierii vâlceni, cei care asigură intervenții atunci când viața oamenilor este pusă în pericol, investim în dotarea ISU Vâlcea.

În cadrul unei vizite pe care am efectuat-o astăzi la sediul ISU, am putut vedea ultimele achiziții realizate cu fonduri de la Consiliul Județean.

Este vorba despre două bărci cu motor, care vor fi folosite în scopul unor intervenții rapide și eficiente, pentru salvarea de vieți omenești, animale și bunuri.

Tot pentru salvarea de vieți, urmează să se achiziționeze un UTV dotat cu rezervor de apă și remorcă (pentru intervenții în mediul muntos), dar și un sistem video complet de monitorizare a situațiilor de urgență din județul Vâlcea, dotări pentru care CJ Vâlcea a alocat, la ultima rectificare bugetară, suma de 380.000 lei.

La vizita de azi, am avut bucuria să o revăd pe Nova, o femelă ciobănesc german, singurul câine pe care inspectoratul îl are pregătit să ajute la intervenții în cazul producerii unor cutremure sau în alte situații când este nevoie să caute supraviețuitori” – precizeaza președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

850E6F53-CA7B-4326-8E9F-0582EC028E15

2C834A35-129E-444E-883F-42F1DC36F6B2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe