|miercuri, noiembrie 30, 2022
  • Follow Us!

Constantin Radulescu anunţă că nu vor fi probleme privind furnizarea căldurii în Râmnicu Vâlcea, întrucât CET Govora are stocuri de cărbune şi a achiziţionat gaz la preţ bun 

Constantin Radulescu bun

”Am purtat discuţii cu administratorul judiciar (Euro Insol) de la CET Govora, care m-a asigurat că nu vor fi probleme cu căldura în municipiul Râmnicu Vâlcea, în această iarnă. S-au făcut negocieri – şi bravo celor de la CET! – şi s-a achiziţionat gaz la un preţ foarte bun, astfel că azi, când vorbim, avem printre cele mai scăzute preţuri la agent termic din România”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Potrivit acestuia, pe lângă reparaţiile necesare care s-au realizat pentru a putea asigura livrarea agentului termic către populaţie, CET Govora are  şi un stoc de cărbune de 250.000 tone.

În paralel, autorităţile din Vâlcea continuă lucrările la proiectul european în valoare de 17 milioane euro, investiţie care include reabilitarea unor tronsoane din reţeaua de termoficare din municipiul Râmnicu Vâlcea.

One Response to Constantin Radulescu anunţă că nu vor fi probleme privind furnizarea căldurii în Râmnicu Vâlcea, întrucât CET Govora are stocuri de cărbune şi a achiziţionat gaz la preţ bun

  1. COCOS VASILE

    Felicitari dommnule Presedinte .

     

Leave a Response