Sparle si soparle, 20.09.2021

luni, 20 septembrie 2021
 • De mai mulți ani încoace, primarul din Ionești, Constantin Neagoie, a „reușit” să transforme festivalul „Toamna Merelor” în adevărate festivaluri „Cântarea României”, adică niște ode închinate înainte de 1990 lui Ceaușescu. Din postura de unic conducător, Neagoie a ținut singur discursuri de pe scenă, fără nici un politician alături, dând vina pe problemele comunei Ionești, bineînțeles, pe foștii primari, uitând probabil că este la conducerea primăriei neîntrerupt de... peste 13 ani, adică din anul 2008. Dar, cel mai penibil moment al festivalului „Tomana Merelor” l-a reprezentat la ediția din acest an ridicarea în slăvi a lui Neagoie de către o solista de muzică populară, care, se pare, că avea pregătită următoarea strofă de poezie: „Să vină primăvara conştiinţei româneşti; Renaşterea naturii, speranţei şi a muncii; Exemplu de-nnoire pornind din Ionești; Un neam care-şi iubeşte şi pe bătrâni, şi pruncii”

 

 • Caz unic în justiția din România: Tribunalul Argeș a amânat pentru a 5 (cincea) oară pronunțarea unei sentințe în dosarul de corupție care îl vizează pe fostul edil din Prundeni, Ion Horia Horăscu. Încă din luna iulie trebuia dată soluția, dar s-a amânat pentru 15 septembrie, iar apoi... s-a amânat din nou pentru luna octombrie: „În temeiul art. 391 alin. 3 C. pr. pen. rap. la art. 405 alin.1 C.p.p. amână pronunţarea la data de 13.10.2021. Pronunţată la data de 15.09.2021 prin punerea încheierii la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei”.

 

 • Sâmbătă, 18 septembrie 2021, cu ocazia Zilei de Curățenie Națională, s-a desfășurat o acțiune de igienizare în orașul Băile Olănești, acțiune la care au participat primarul Sorin Vasilache, precum și reprezentanți din cadrul primăriei și voluntari din orașul Băile Olănești. Ziua de Curățenie Națională este un concept unic în România, care a adunat împreună românii din toate categoriile sociale și jucători din toate sferele, de la companii la autorități, media, ONG-uri sau persoane publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe