Sparle si soparle, 16.09.2021

miercuri, 15 septembrie 2021
  • „Cu fundul în două luntrii”, ar zice cineva despre votul din 14 septembrie, în cadrul Comitetului Director Județean al PNL Vâlcea. CDJ a „optat” pentru una dintre moțiunile care va câștiga la Congresul din 25 septembrie 2021: „România Liberală” a premierului Florin Cîțu a primit 75 de voturi pentru, 9 voturi nule, unul împotrivă. Aceleași voturi și pentru moțiunea „Forța Dreptei” a președintelui PNL Ludovic Orban. Scorul relevă clar că părerile în filială sunt împărțite și că delegații vor vota conform propriei conștiințe. Statutul PNL din prezent e ridicol şi trebuie modificat. E total nedemocratic, spre exemplu, să reglementezi faptul că un preşedinte de filială poate lua oameni de pe stradă pe care să-i facă delegați la congres, în detrimentul unor membri de partid legitimați de muncă serioasă în campanii şi votul organizațiilor locale!

 

  • Miercuri, în ședința extraordinară a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, primarul Gutău a retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind desemnarea viceprimarului care exercită primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului. Edilul Gutău a spus că vrea să fie echidistant și să aștepte raportul viceprimarului Pîrvulescu (peste 3 luni) și abia apoi va lua o decizie în cunoștință de cauză. Mai spunem că în data de 11 noiembrie 2020, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 262/2 au fost aleşi în funcţia de viceprimari ai municipiului Râmnicu Vâlcea Andrei Gheorghiu, consilier local din partea USR-PLUS şi Virgil Pîrvulescu, consilier local din partea PNL.

 

  • Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a executat lucrări ample de întreținere și siguranță rutieră pe drumul DN 64. Între Râmnicu Vâlcea și Stolniceni, au fost finalizate lucrările de așternere a covororului asfaltic, au fost așternuți peste 141.000 de mc sau, în tone, peste 18.000, adică mai mult de 900 de autocamioane. În această perioadă au loc lucrări de trasare a marcajelor rutiere, tip 2k, marcaj axial, lateral, treceri de pietoni și intersecții. Tot în această perioadă, pe acest sector de drum, au loc lucrări de montare parapete de beton, tip New Jersey, pe axul drumuri, pentru a se preveni patrunderea pe contrasens ce poate cauza evenimente rutiere grave. Au fost înființate și doua noi sensuri giratorii, care au și rol de punct de întoarcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe