Sparle si soparle, 06.09.2021

luni, 6 septembrie 2021
  • În presa locală, „capul de afiș” al momentului îl reprezintă războiul declarațiilor dintre deputatul Laurențiu Cazan și președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu. Miza o reprezintă votul dat de consilierii locali liberali în cadrul ultimei ședințe de consiliu local, cu privire la aprobarea unor PUZ-uri. Tindem să îi dăm dreaptate parlamentarului liberal în această dispută, care, deși este mai mic ca viceprimarul PNL, are mai multă experiență politică și profesională decât numitul de Pîrvulescu. Activul PNL Vâlcea va ști să compare între un om care are aproape 12 ani în PNL, care a primit candidaturi și funcții abia anul trecut (Laurențiu Cazan) și unul care abia face anul în partid, timp în care a reușit să se certe cu toată lumea. Chiar Buican a transmis semnale voalate că nu e de acord cu atitudinea și acțiunile lui Pîvulescu. Într-o „gazetă de perete”,Virgil Pîrvulescu a replicat că deputatul Cazan ar avea nu știu ce afaceri „în umbră” cu... primarul Mircia Gutău.

 

  • Locuitorii din comuna Runcu, și nu numai, au o mare rugăminte pentru președintele CJ Vâlcea, Costi Rădulescu: nici acum, după mai bine... de 3 ani și 5 luni de la producerea unei alunecări de teren ce a afectat drumul judeţean 703F, care duce spre comuna Runcu, nu s-a făcut nici o lucrare de consolidare, fapt ce pune în pericol şi acum singura cale de acces către respectiva localitate. În prezent, se circulă greu, pe un singur sens de mers. În mai multe rânduri, echipe de muncitori de la Regia de Drumuri şi Poduri Vâlcea au venit, au văzut… şi au plecat, fără să execute nici un fel de lucrare. În data de 22 martie 2018, o echipă de „specialişti” de la Prefectură s-a aflat în zonă pentru a face o evaluare, făcându-se un studiu-geotehnic, urmând să facă demersuri pentru obţinerea finanţării de la Consiliul Judeţean Vâlcea. Ceea ce nu s-a mai întâmplat, din păcate….

 

  • Cheltuielile CET Govora cu emisiile de dioxid de carbon rămân uriașe - numai în luna aprilie 2021, acesta au fost în sumă de 24,8 milioane de lei pentru o cantitate de 94.887 EUA. Finanţarea plăţilor efectuate de CET Govora în cursul lunii aprilie 2021 în valoare de 28,43 milioane de lei s-a realizat din încasările înregistrate pe parcursul lunii în valoare de 38,66 milioane de lei. La finalul lunii societatea a înregistrat un excedent de numerar de 10,22 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe