Sparle si soparle, 02.09.2021

joi, 2 septembrie 2021
 • Cu toate că alegerile locale s-au încheiat de un an, viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu continuă campania electorală, prin nesfârșitele „tirade” din ședințele de consiliu local din Râmnicu Vâlcea. Ultima lovitură a lui Pîrvulescu a fost „inundarea” cutiilor poștale din municipiu cu mii de pliante electorale reunite pompos sub titlul „Rezolvăm problema parcărilor”. Spunem pliante electorale fiindcă întrunesc toate elementele unui astfel de material promoțional: pe ele apare „moaca” zâmbitoare a lui Virgil Pîrvulescu, sub sigla PNL Râmnicu Vâlcea și TNL Râmnicu Vâlcea. Avem câteva întrebări serioase pentru Poliție și Autoritatea Electorală Permanentă: dacă a fost declarat la AEP costul tipăririi pliantelor, cine a realizat acest lucru și dacă vor fi amendați liberalii pentru pliantele electorale distribuite... în afara campaniei electorale?!?

 

 • Secretarul general al Prefecturii Vâlcea, Ion Bîzîc, este un adevărat „colecționar” de proprietăți imobiliare în orașul Băbeni: 11 terenuri intravilane sau agricole (cumpărate între 2001 și 2021), plus trei case de locuit, ultimele două achiziționate chiar în acest an. În 2020, Ion Bîzîc a vândut două terenuri și un apartament, pentru care a încasat suma de 1,4 miliarde de lei vechi. Tot anul trecut, Ion Bîzîc a ridicat sub formă de salarii următoarele sume: 420 milioane de lei vechi de la Instituția Prefectului, 200 milioane de lei vechi de la Garda de Mediu și 31 milioane de lei vechi... de la Primăria Bălcești. Ca să nu mai spunem de „banii la ciorap” de 300 milioane de lei vechi de la Banca Transilvania....

 

 • De aproape o lună de zile, frumoasa, talentata și cunoscuta actriță Daniela Nane se află la Teatrul Anton Pann pentru montarea unei piese care va avea premiera în curând. Este vorba de spectacolul „WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi”, o comedie celebră care s-a jucat pe Broadway 30 de ani la rând și care, în România, a avut premiera la Teatrul Bulandra în 1995. Pe 9 si 10 septembrie 2021, de la ora 19,00 vă așteptăm la spectacol. O comedie de zile mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe