SE ÎNTRERUPE APA POTABILA PE MAI MULTE STRĂZI DIN RÂMNIC ȘI LA OCNELE MARI

joi, 2 septembrie 2021

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

Ca urmare a executării lucrărilor pentru remedierea avariilor la conducta de transport a apei potabile OL/PREMO DN 600 mm, existentă în Râmnicu Vâlcea pe străzile Depozitelor, Pârâul Sărat și Calea lui Traian, volumul de apă din rezervorul de înmagazinare Copăcelu nu este suficient pentru a asigura cantitatea de apă necesară consumului pe perioada remedierii avariilor, motiv pentru care în data de 02.09.2021, începând cu ora 14.00 până la finalizarea lucrărilor, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe străzile Colonie Nuci, Copăcelu, Căzănești, Drumul Bâlciului, Râureni, Stolniceni, în comuna Mihăești – satele Buleta, Bârsești, Negreni ( parțial) și orașul Ocnele Mari.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe