SCM Vâlcea are antrenor! Bent Dahl va pregăti formaţia din Zăvoi

marți, 21 septembrie 2021

Norvegianul Bent Dahl a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea, a anunţat, luni, clubul din Zăvoi.

Am ales Vâlcea pentru ca este o şansă unică, Vâlcea fiind un club de top, cu performante istorice. Din această privinţa, mi-a fost foarte uşor să accept când SCM Râmnicu Vâlcea a venit cu această propunere. De asemenea, echipa joaca un handbal bun, practică un stil modern, dar îmi doresc foarte mult să-mi imprim propria filosofie în jocul echipei. Sper ca împreună să revenim la cerinţele aşteptate de toată lumea şi pe termen lung îmi doresc să fim în topul competiţiei interne”, a declarat tehnicianul scandinav, citat de Agerpres.

Bent Dahl şi-a început cariera ca analist al naţionalei feminine a Norvegiei, în 1999, fiind şi antrenor al loturilor naţionale de juniori a Norvegiei, între 1999 şi 2008. A mai antrenat la Oppsal, Kongsberg, dar şi la echipa maghiară Siofok.

Dahl îl înlocuieşte pe sârbul Goran Kurtes, numit în iunie la cârma formaţiei vâlcene, după plecarea lui Florentin Pera la ŢSKA Moscova.

SCM Râmnicu Vâlcea a avut un debut de sezon nereuşit, fiind învinsă în sferturile de finală ale Cupei României de Gloria Buzău, iar în campionat a remizat pe teren propriu în prima etapă cu SCM Craiova.

Dahl va debuta oficial pe 25 septembrie, când echipa vâlceană va juca în deplasare cu Gloria Buzău (11:00), câştigătoarea Cupei României şi a Supercupei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe