Peste 70 noi membri s-au înscris în rândurile PSD Râmnicu Vâlcea

duminică, 19 septembrie 2021

 

Joi, 16.09.2021, secretarul executiv al PSD Vâlcea, Florian Marin, a avut bucuria și onoarea de a participa, alături de președintele Organizației Județene PSD Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, inițiatorul acțiunii și de colegii din conducerea executivă a Organizației Municipale Râmnicu Vâlcea (dl. Vasile Cocoș, d-nul Fănel Lețu și d-na Adina Dobrete), la primirea a peste 70 noi membri în cadrul organizației municipale.

De asemenea au fost prezenți parlamentarii PSD de Vâlcea, doamna deputat Daniela Oteșanu, domnul deputat Ștefan Ovidiu Popa, domnul senator Bogdan Matei precum și vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, doamna Andra Bica.

“Am inițiat acest proiect prin care ne propunem să atragem noi membri în partid și iată că, astăzi, vă pot spune că sunt onorat și mândru de calitatea noilor noștri colegi. Observ și mă bucură acest lucru, că suntem un partid frecventabil și atractiv pentru tineri. Ni s-au alăturat oameni noi, cu profesii diverse, dar și cu vârste care mă îndeamnă să spun că avem o medie de vârstă tânără în PSD Vâlcea.
Au venit alături de noi studenți, tineri, medici, asistenți medicali, ingineri, profesori, economiști, sociologi, dar și de alte profesii, oameni pregătiți care vor da echipei noastre forță și dinamică.
Suntem un partid deschis către oameni și îi felicit pe colegii mei din PSD Râmnicu Vâlcea pentru mobilizare și îi asigur că vom continua acest proiect.
La ultima întâlnire, am înmânat peste 70 de carnete și estimez că, în ritmul acesta, până la sfârșitul anului, vom depăși numărul de 500 de noi membri primiți în PSD Vâlcea.
Același proces l-am declanșat și la nivelul celorlaltor structuri din județ!” - Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

„Manifestarea politică de joi seară a arătat, pe de-o parte, dorința unui număr tot mai mare de concetățeni de a ni se alătura, într-o structură eterogenă de vârstă și profesii iar pe de altă parte, forța celui mai important partid din județ cu opțiunea clară de câștigare a viitoarelor scrutinuri electorale. Bun venit noilor noștri colegi și mult succes în viitor!”, a spus secretarul executiv al PSD Vâlcea, Florian Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe