”Paso Doble” și ”Jocul de-a măcelul” pe scena Teatrului Anton Pann

luni, 20 septembrie 2021

 

Joi 23 și Duminică 26 septembrie, ora 19.00, Sala Mare

 

O dată cu deschiderea stagiunii 2021-2022, eveniment care a avut loc pe 9 și 10 septembrie, cu o comedie celebră în regia cunoscutei actrițe Daniela Nane- ”WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi”, Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea vă propune o serie de spectacole care au intrat deja în repertoriul acestei instituții.

 ”Jocul de-a măcelul”. Un spectacol de top și de referință al Teatrului Anton Pann este ”Jocul de-a măcelul”. Reprezentația acestui spectacol va avea loc duminică 26 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare. Cu un decor de excepție realizat de Adrian Damian, unul dintre cei mai în vogă și titrați scenografi din generația tânără, cel care a urcat de mai multe ori  pe scena Galei Premiilor UNITER, cu niște actori extrem de talentați si cu o regie bine pusă la punct a unui cunoscut și la fel de tânăr vizionar, Alexandru Nagy,  ”Jocul de-a măcelul” rămâne unul dintre spectacolele a cărui construcție este impecabilă. Impecabilă este și descrierea dramaturgului Eugéne Ionesco, care a reușit să surprindă atât de bine, încă de acum cincizeci de ani, absurdul reacțiilor umane în fața unui pericol iminent dar invizibil, în fața unui virus. Tema abordată în spectacol seamănă izbitor cu realitatea Epidemiei de Coronavirus, realitatea pe care o trăim și noi la ora actuală. Acesta este unul dintre cele trei spectacole care se vor juca în săptămâna aceasta pe scena Teatrului Anton Pann.

 ”Paso Doble”.  Un alt spectacol care s-a bucurat de succes si care tratează, la fel, o temă atât de actuală- bullying-ul în școli, este ”Paso Doble”. El se va juca joi, pe 23 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann. Dacă vreți să vedeți poveste dintre Amalia, o studentă la psihologie și Lucia, o tânără internată într-un sanatoriu psihiatric în urma unei tentative de sinucidere cauzată de faptul că fusese victima unei campanii de bullying, sunteți așteptați joi 23 septembrie, ora 19.00. Regizorul acestui spectacol, cunoscutul actor Tache Florescu, împreună cu dramaturgul, Cristi Nedelcu, și cu echipa de actori, fac din Paso Doble un spectacol extrem de emoționant. Veți simți pe pielea dumneavoastră ce însemnă bullying și unde poate duce această stare de tensiune și interiorizare.

”Aventurile lui Goe și Bubico”. Conducerea Teatrului Anton Pann se preocupă constant ca în repertoriul de spectacole să fie incluse și spectacole pentru copii. Cei mici sunt invitați sâmbătă 25 septembrie, de la ora 11.30, la matineu. În Sala Mare ei vor vedea sau revedea spectacolul ”Aventurile lui Goe și Bubico”. Regizoarea Diana Ligi a construit acest spectacol pe înțelesul celor mici, încât ei să înțeleagă ce este respectul. Vor vedea cum celebrele personaje din schițele lui Caragiale, Goe și Bubico, au greșit și cum până la urmă își vor cere scuze.

Așadar, trei spectacole în această săptămână în Sala Mare a Teatrului Anton Pann. Invitația fiind făcută sunteți așteptați la teatru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe