După 30 de ani de la privatizare, compania VILMAR a ajuns în prezent la o situație financiară grea!

miercuri, 15 septembrie 2021

 

Conform situaţiilor financiare comunicate de Ministerul Finanţelor Publice, SC Vilmar SA a obținut în cursul anului 2020 o cifră de afaceri de circa 93 milioane de lei, venituri totale de peste 95 milioane de lei și pierderi record de 21,77 milioane de lei. SC Vilmar SA avea la 31 decembrie 2020 un capital social de 4,8 milioane de lei, exact 217 de salariaţi şi obiect de activitate „Fabricarea produselor metalice obţinute prin deformare plastică, metalurgia pulberilor”. La 31 decembrie 2020, SC Vilmar SA avea următoarele date financiare: active imobilizate - 67 milioane de lei, active circulante - 85 milioane de lei şi datorii totale - 68 milioane de lei. Făcând o comparație, SC Vilmar SA a realizat în cursul anului 2019 afaceri de 131,7 milioane de lei, venituri totale de peste 124,3 milioane de lei și pierderi de 9,84 milioane de lei.

SC Vilmar SA a luat fiinţă în 1991 în urma privatizării fostei Întreprinderi de Utilaj Chimic şi Forjă (IUCFOR) cu francezii de la Grupul Genoyer. SC Vilmar SA este o societate privată cu 100% capital francez, fiind cea mai importantă fabrică a companiei Genoyer SA Vitrolles din Franţa, acţionarul său principal. Anul trecut, acționarii SC Vilmar SA au decis încheierea mandatelor de membri ai consiliului de administraţie a lui Bertrand Leroy şi a lui Khelifa Guemra, dar Khelifa Guemra a rămas director general.

Grupul Genoyer are filiale industriale şi comerciale aproape în toată lumea, ceea ce asigură suportul relaţional, financiar şi logistic pentru promovarea produselor SC Vilmar SA pe toate pieţele lumii. SC Vilmar SA produce şi vinde o gamă diversificată de utilaje tehnologice şi părţi componente destinate industriei: chimice, petrochimice, petrolului şi a gazelor naturale, energetice, metalurgice, construcţiilor mecanice, prelucrării metalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe