DANIELA OTESANU, DEPUTAT PSD, DESPRE CUM AR FI NORMAL SĂ SE ÎNTÂMPLE: PLAFONAREA PREȚURILOR LA GAZE ȘI ENERGIE ȘI TESTAREA GRATUITĂ PENTRU COPII ȘI CADRELE DIDACTICE

duminică, 19 septembrie 2021
DESPRE CUM AR FI NORMAL SĂ SE ÎNTÂMPLE: PLAFONAREA PREȚURILOR LA GAZE ȘI ENERGIE ȘI TESTAREA GRATUITĂ PENTRU COPII ȘI CADRELE DIDACTICE
Legea consumatorului vulnerabil a trecut chinuit și de Camera Deputaților dar rezolvă problemele oamenilor într-o foarte mică măsură. Soluția rămâne plafonarea prețurilor la gaze și energie. A ieșit la comunicare, aferat și fără justificări premierul Cîțu și ne-a spus că în Uniunea Europeană prețurile la energie nu pot fi plafonate. GHINION pentru cel care se dorește președintele PNL. Spania, membră a UE, tocmai a anunțat public faptul că ia măsuri de reducere a facturilor la utilități prin plafonarea prețurilor.Dar Cîțu este interesat de luni de zile doar de lupta internă pentru preluarea președinției PNL, în rest nimic nu contează, nici măcar românii.
O altă problemă care ține agenda zilei este faptul că a început anul școlar cu aceleași incertitudini. Guvernanții(ăștia câți mai sunt), presează în continuare pe vaccinare iar testările periodice, absolut normale pentru această perioadă, li se par neinteresante. Ar fi și întrebări pertinente în acest context: ce se întâmplă cu copiii sub 12 ani, care nu pot fi vaccinați, adică cei din clasele I-V? Cu ei ce faceți, pentru ei ce soluții aveți? Ce faceți cu copiii din mediul rural?
PSD spune aceste lucruri de luni de zile, PSD a atras atenția asupra acestor probleme cu care ne confruntăm. Noi ăștia de la "ciuma roșie" am cerut explicații și soluții. Răspunsul PNL și USR: nu ne interesează, avem alegeri interne, vedem și guvernăm după. Poate nu ați aflat încă dar țara trebuie guvernată în fiecare moment.
Așa că, dragă Cîțule, guvernezi și tu ceva?
Daniela Otesanu, deputat PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe