|vineri, octombrie 7, 2022
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: Clădire modernizată pentru protecția socială din județul Vâlcea 

27781B72-A149-435F-B088-36C509AAF782-715x400

În județul Vâlcea, Consiliul Județean administrează câteva clădiri construite în perioadă comunistă, clădiri reabilitate de CJ Vâlcea, fie cu fonduri din bugetul propriu, fie cu fonduri europene.

Printre acestea se află: Școala Populară de Arte și Meserii Râmnicu Vâlcea, reabilitată complet în anul 2019; Căminul de la Măciuca, modernizat în anul 2020; Policlinica cu Plată, reabilitată și ea anul acesta; Complexul de Servicii Comunitare din Râmnicu Vâlcea, obiectiv de investiții inaugurat astăzi, 15 septembrie.

Aproximativ 1,6 milioane de euro, fonduri europene, au fost investite într-un spațiu modern, de care vor beneficia, anual, peste 200 de copii cu probleme speciale din județul Vâlcea.

Complexul funcționează în subordinea DGASPC Vâlcea și este destinat, în principal, furnizării de servicii sociale de îngrijire și recuperare medicală pentru copiii cu dizabilități.

Prin finalizarea acestui obiectiv de investiții, se vor putea oferi condițiile de care aceștia au nevoie, fiind un pas important pentru creșterea calității serviciilor de asistență socială.

Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Leave a Response