CAS Valcea: Procedura de obtinere a cardului european de asigurări sociale de sănătate

vineri, 3 septembrie 2021
1. Completezi si semnezi cererea de eliberare a cardului european de asigurări sociale de sănătate (CEASS) (descarca modelul mai jos).
2. Atasezi copie BI/CI  si documentele doveditoare ale calitatii de asigurat (dupa caz, adeverinta de salariat, adeverinta de asigurat, chitante de plata a contributiei de sanatate, talon de pensie, adeverinta de elev/student  etc.)
Pentru copii minori, se ataseaza copia certificatului de nastere/CI, iar la cererea facuta in numele copilului se ataseaza copia actului de identitate al parintelui care semneaza cererea.
3. Depui cererea + documentele la Sediul CAS Vâlcea, str. General Magheru nr. 27, Rm. Vâlcea. Programul de lucru cu publicul este următorul:
* 08.30 - 17.00  Luni - Joi
* 08.30 - 14.30  Vineri

4. Cardul iti va fi eliberat in termen de 7 zile lucratoare de la data depunerii documentelor de mai sus.
5. In cazul in care a fost obtinut un card CEASS, dovada calitatii de asigurat se face de la data obtinerii cardului precedent si pana in prezent.

Studenții/masteranzii care studiaza în statele membre UE pot obține card CEASS numai dacă beneficiază de bursă a statului român.

NOTĂ 

În cazul în care pentru depunerea / ridicarea documentelor nu se prezintă beneficiarul direct, persoana imputernicită de catre acesta va prezenta următoarele documente:

• copie după Cartea de identitate sau Buletinul de identitate (pagina 2, 3, 4 și mutația dacă este cazul) a/al persoanei împuternicite și procură notarială .

Persoanele salariate pot fi reprezentate de o terță persoana, care prezintă delegație în acest sens semnată și ștampilată de către angajator.

Documentele pot fi transmise și prin poștă / servicii de curierat.

Nu se primesc documente prin email, FAX, întrucât conţin date cu caracter personal. În conformitate  cu prevederile OUG nr. 41/2016, exceptie face doar fotocopia după actul de identitate, care poate fi transmisă pe adresa de email carduriUE[at]casvl.ro

 

Responsabil Telefon contact Adresa email
carduriUE[at]casvl.ro
Colgiu Claudia 0250.738035 / int. 108 carduriUE[at]casvl.ro
Miritoiu Eliana 0250.738035 / int. 147 carduriUE[at]casvl.ro
Mircea Alina 0250.738035 / int. 145 carduriUE[at]casvl.ro

Fișiere atașate

Cerere eliberare card EU.docCerere eliberare card EU.pdfCerere eliberare card EU -UK.docCerere eliberare card EU -UK.pdf

CAS VÂLCEA

Foto: Alin Voiculet, director general CAS Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe