Avertizare prin Ro-Alert pentru populaţia din Brezoi, după ce un urs a ajuns în apropierea zonei locuite

luni, 20 septembrie 2021

Autorităţile din judeţul Vâlcea au emis, in noaptea de duminica spre luni, mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei din zona localităţii Calinesti - Brezoi, după ce un urs a ieşit din pădure şi a ajuns la un kilometru de zona locuită, punand in pericol populatia.  Conform informaţiilor date publicităţii de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, locuitorii din zona orasului Brezoi au fost alertaţi după ce un urs şi-a făcut apariţia în apropierea satului Calinesti.   "Atentie! Urs observat in orasul Brezoi, zona Calinesti! Sporiti atentia! Nu va expuneti pericolului! Evitati zona! In caz de urgenta, apelati 112!”, transmite ISU Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Avertizare prin Ro-Alert pentru populaţia din Brezoi, după ce un urs a ajuns în apropierea zonei locuite”

  1. Gresit. Nu era nici un urs. Era cap de creta tinichea ce se intorcea de la o partida de golf pe care o pierduse. Mergea agale deoarece se gindea sa dea un anunt la ziar prin care sa declare nula partida ce abia o pierduse.
    Asa cum a pierdut Romania educate si tara demult furata. Cine trage sforile cu care este legat potinteul inalt si atit?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe