APAVIL: A fost sistată furnizarea apei potabile atât către consumatorii din zona de sud a orașului, cât și către cei din orașul Ocnele Mari și comuna Mihăești

joi, 2 septembrie 2021

COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 02.09.2021, în urma repetatelor avarii la conducta de transport a apei potabile OL/PREMO DN 600 mm, ce alimentează zona de sud a orașului, inclusiv CET GOVORA SA și CHIMCOMPLEX SA, a fost sistată furnizarea apei potabile atât către consumatorii din zona de sud a orașului, cât și către cei din orașul Ocnele Mari și comuna Mihăești.

Din cauza complexității lucrărilor de remediere, soluționarea acestor avarii s-a prelungit până în dimineața zilei de 03.09.2021, ora 330. Ulterior finalizării lucrărilor, s-au început manevrele de umplere și spălare a rețelei de distribuție și s-a urmărit aducerea apei la parametrii de potabilitate și presiune.

Având în vedere faptul că procesul de umplere și spălare a rețelei necesită o anumită perioadă de timp, recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării și ,totodată, îi atenționăm că serviciul de furnizare al apei potabile poate fi discontinuu în unele zone afectate.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA, în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Pe această cale, dorim să mulțumim pentru înțelegere tuturor consumatorilor afectați de sistarea apei potabile, și să îi asigurăm că societatea Apavil S.A tratează cu maximă seriozitate și responsabilitate relația cu clienții săi, având ca scop principal menținerea unor standarde ridicate în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite. De asemnea, mulțumim Municipiului Rm. Vâlcea, Orașului Ocnele Mari, Comunei Mihăești, Direcției de Sănătate Publică, și, nu în ultimul rând, tuturor angajaților societății Apavil S.A pentru eforturile lor susținute, și pentru spiritul de echipă de care au dat dovadă pentru remedierea avariilor în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe