ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ în comuna Mihăești – satele Munteni, Negreni (parțial) și Stupărei și în orașul Băbeni – Tătărani și Capul Dealului.

marți, 14 septembrie 2021

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

Ca urmare a înștiințării SC CHIMCOMPLEX SA Borzești, Sucursala Râmnicu Vâlcea, înregistrată la APAVIL SA cu nr. 6740/14.09.2021  prin  care  se  comunică  întreruperea  apei   potabile pe magistrala Oltchim – firul A + B pentru executarea lucrărilor de revizie la instalația electrică a Stației de tratare Bistrița, în data de 15.09.2021, între orele 0900 – 1500 se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în comuna Mihăești – satele Munteni, Negreni (parțial) și Stupărei și în orașul Băbeni – Tătărani și Capul Dealului.

După remedierea situației de către SC Chimcomplex SA Borzești, pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în toate zonele afectate. Deoarece la punerea în funcțiune a sistemului, calitatea apei va fi influențată atât în zonele de intervenție cât și în cele adiacente, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe