|vineri, septembrie 24, 2021
  • Follow Us!

Stefan Ovidiu Popa, deputat PSD: Golănii marca PNL – USR PLUS! 

ACCB6D92-122E-4FA2-AE58-4DFCFACB1776-715x400
Golănii marca PNL – USR PLUS!
Dreapta unită a avut tupeul de a refuza dezbaterea și adoptarea legii consumatorului vulnerabil în Parlament, nu o dată, de două ori. În schimb, astăzi a convocat sesiune extraordinară pentru a valida o “golănie” menită să-și păstreze acoliții în fruntea televiziunii și radioului public.
Declarațiile publice vin în contradictoriu cu faptele lor! Dezinteresul față de români este din ce în ce mai evident! Dorința pentru putere i-a făcut să meargă până în punctul în care să modifice o lege organică prin OUG, adică să folosească un artificiu neconstituțional. Curtea Constituțională a statuat, cu unanimitate de voturi, că numirile la SRTV și SRR sunt neconstituționale. Și ce face marea coaliție…calcă în picioare decizia CCR?!
Campania electorală internă i-a făcut să uite realitatea cruntă, că sute de mii de gospodării sunt în pragul debranșării pentru că nu mai pot face față scumpirilor curentului electric și gazelor.
PSD rămâne consecvent și, distinct de amendamentele aduse la legea consumatorului vulnerabil, a pregătit un proiect care să asigure sprijin în fața scumpirilor la energie, nu doar pentru consumatorii casnici, ci și pentru antreprenori și firme.
Stefan Ovidiu Popa, deputat PSD

Leave a Response